Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ξεμούδιασαν» με ισοπαλία Ιωνικός και Απόλλωνας!

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχτηκαν Ιωνικός και Απόλλων Σμύρνης, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στη Νεάπολη.

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχτηκαν Ιωνικός και Απόλλων Σμύρνης, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στη Νεάπολη.

Φιλικό με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε την Πέμπτη (8/7) στη Νεάπολη ο Ιωνικός.

Το παιχνίδι ήταν προπονητικού χαρακτήρα και είχε διάρκεια 70 λεπτών. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 6΄ με καρφωτή κεφαλιά του Άοσμαν, μετά από σέντρα του Ματσούκα. Η απάντηση από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήρθε στο 18΄ με τον υπό δοκιμή Κόλα να κάνει το 1-1.

Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στα μέσα της, ο Ιωνικός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Μάναλη,μετά από κόρνερ του Μπουένο. Ωστόσο ο Απόλλων κατάφερε να ισοφαρίσει λίγα λεπτά αργότερα με τον Τσιλούλη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Σάντσεζ, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλτσιο, Άοσμαν, Μάναλης, Ματσούκας, Ιατρούδης

Στο επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Χουτεσιώτης, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Μπουένο, Πογοσιάν, Μύγας, Μπονέτι, Κιάκος, Μουστάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Βέρχουλστ, Κότσαρης, Κυρίτσης, Πίνης, Λισγάρας, Ντεντάκης, Σλίβκα, Ντάουντα, Φατιόν, Ραΐλι, Κραγιόπουλος, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Τσιλούλης, Δούμας, Ντέιβιντ, Γκούφας και Μουστάκας

Στο β΄ ημίχρονο για την ομάδα της Ριζούπολης αγωνίστηκαν ακόμα κάποιοι παίκτες από την Κ19, αλλά και ορισμένοι υπό δοκιμή παίκτες μαζί με τον σκόρερ του πρώτου γκολ.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button