Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

AEK: Πρώτος στόχος η απόκτηση κεντρικού χαφ

Η ΑΕΚ θα βγει στην αγορά για να αποκτήσει κεντρικό χαφ με χαρακτηριστικά που λείπουν από τους Σιμόες, Σιμάνσκι, Σάχκοφ και Λε Ταλέκ. #slgr #aekfc #transfer #slgrinterwetten

Η ΑΕΚ θα βγει στην αγορά για να αποκτήσει κεντρικό χαφ με χαρακτηριστικά που λείπουν από τους Σιμόες, Σιμάνσκι, Σάχκοφ και Λε Ταλέκ.

Μετά την ενεργοποίηση στην οψιόν του Αργύρη Γιαννίκη και την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2024, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να… τονώσει και το ρόστερ της.

Όπως αναφέρεται σε σημερινά (22/12) δημοσιεύματα του Τύπου, οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν αποφασίσει την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ που θα μπορεί να παίξει στο «6» και, κυρίως, στο «8», έχοντας την ταυτότητα του box to box και του παίκτη που θα έχει την δυνατότητα να πατήσει περιοχή και να σκοράρει.

Αυτά τα στοιχεία λείπουν από την τετράδα των Σιμόες, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ και Σάχκοφ, ενώ, όπως τονίζεται, στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν υπέρβαση για να βρουν τον ιδανικό παίκτη και σκοπεύουν να διαθέσουν ακόμα και 1 εκατομμύριο ευρώ για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button