Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολοκληρώνονται οι μετακινήσεις Τσιφτσή και Θυμιάνη στον ΠΑΟΚ!

Πρώτο μέλημα του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα με την απόκτηση ταλαντούχων παικτών.

Πρώτο μέλημα του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα με την απόκτηση ταλαντούχων παικτών.

Το ελληνικό στοιχείο, με δύο ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν ειδικά τη φετινή σεζόν στη Stoiximan Super League, ετοιμάζεται να ενισχύσει ο ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει σήμερα η Metrosport, απομένουν οι ανακοινώσεις για την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα Τρίπολης και του Κωνσταντίνου Θυμιάνη από τον Πανσερραϊκό.

Ο Έλληνας γκολκίπερ θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ντόμινικ Κοτάρσκι μετά την αποχώρηση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς και το κενό που υπάρχει μετά τον Κροάτη τερματοφύλακα.

Ο 24χρονος πορτιέρε, πέρα από τους «κυανοκίτρινους», έχει αγωνιστεί και στην Πολωνία για λογαριασμό της Ρακόβ, ενώ φέτος είχε στην Τρίπολη είχε 12 συμμετοχές (με τις μισές από αυτές να είναι στα playoffs) με 18 γκολ παθητικό και 3 ματς χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία του.

Από την πλευρά του, ο Θυμιάνης θα ενισχύσει το μεσοαμυντικό κομμάτι στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, όπως φάνηκε από την πορεία που είχε στις Σέρρες από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Φέτος έπαιξε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία, έχοντας 18 συμμετοχές με 4 γκολ (!) στο πρωτάθλημα και άλλες τέσσερις εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας, μέχρι η ομάδα του να αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, η επόμενη περίπτωση από Ελλάδα που «παίζει» δυνατά για τον ΠΑΟΚ είναι εκείνη του Γιώργο Λιάβα. Ο 23χρονος δεξιός μπακ του Παναιτωλικού είναι ένα από τα Ελληνόπουλα που ξεχώρισε τη φετινή σεζόν στη Stoiximan Super League, ενώ αποτέλεσε ένα από τα βασικά εργαλεία στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Η χρονιά για τον Έλληνα οπισθοφύλακα ολοκληρώθηκε με 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (31 για το πρωτάθλημα και 6 για το Κύπελλο Ελλάδας), ενώ σκόραρε 2 φορές και έδωσε και 5 ασίστ για να πετύχει γκολ συμπαίκτης του.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button