Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πήρε το ντέρμπι… με σκόρερ τον Αλεξίου!(pics)

Χάρη σε γκολ του Χρήστου Αλεξίου, ο Αστέρας Ιτέας κέρδισε το γειτονικό ντέρμπι απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου.

Η ομάδα του Αστέρα Ιτέας κέρδισε με 1-0 τον Οπούντιο Μαρτίνου για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Football League 2.

Ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Λαμιώτης επιθετικός Χρήστος Αλεξίου, ο οποίος σκόραρε σε ένα ακόμη παιχνίδι και έδωσε μια ακόμη νίκη στην ομάδα του.

Ακολουθεί το match report της διοίκησης του Αστέρα Ιτέας:

4η ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ 1-0

Το 4×4 έκανε ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ στις τελευταιες τέσσερις αγωνιστικές νικώντας και το αξιόμαχο σύνολο του Οπούντιου Μαρτίνου σήμερα το απόγευμα στο Δημ.Γήπεδο Ιτέας με 1-0.

Μία νίκη που ήρθε να συνεχίσει το σερί νικών του Αστέρα Ιτέας δείχνοντας την καλή δουλειά που γινεται στις προπονήσεις και πως η ομάδα μας βρίσκεται σε καλό δρόμο ξεπερνώντας το μουδιασμενο ξεκίνημα, μια νικη που έφερε τον ΑΣΤΕΡΑ στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας.

Το χρυσό γκολ που έκρινε τον αγώνα υπέρ της ομαδας μας σημείωσε στο 40′ ο Αλεξίου με κοντινό πλασε , μετά απο ασίστ του Γεωργουσόπουλου,κανοντας έτσι 5 τα φετινά του γκολ σε 7 αναμετρήσεις και δείχνοντας πως διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αστέρας έχασε πέναλτυ με τον Γεωργουσόπουλο στο 28′ ενώ δημιούργησε και πολλές ευκαιρίες για να πετύχει δευτερο τέρμα που θα έδιωχνε το αγχος του εύθραυστου 1-0.

Καθολική ήταν η υπεροχή των ποδοσφαιριστών μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα χωρίς να αφήσουν τους φιλοξενούμενους να φανουν απειλητικοί οι οποίοι αγωνιζονταν και με παίχτη λιγότερο απο το 70′.

Στον σημερινό αγώνα οι ποδοσφαιστές του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ κατα την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο κρατούσαν πανό που έγραφε ” ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ” ενώ αγωνισθηκαν και με μαύρα περιβραχιόνια εκφράζοντας ετσι την διαμαρτυρία του Ιστορικού Αθλητικού Συλλόγου μας για την απόφαση του Υπ.Πολιτισμού σχετικά με το κλείσιμο του Μουσείου των Δελφών που έχει θορυβήσει αρνητικά τον Δήμο μας και ολοκληρη την Χώρα τις τελευταίες ημερες.Επίσης πρίν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνημην του διατητή Κορέστη Αντωνη.

Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ευχαριστεί θερμά τον φιλαθλο κόσμο της ομάδας μας που έδωσε δυναμικό παρών σε ακόμη έναν αγώνα καθώς θέλει να ευχηθεί και στην ομάδα του Μαρτίνου καλή συνέχεια και να επιτύχει τους στόχους του.

Η συνθεση του Αστέρα Ιτέας: (ΛΙΒΑΣ Κ.) Πάππος, Αρκουμάνης,Αντωνόπουλος,Ζαννιάς,Πανάκης,Bogdani,Γεωργουσόπουλος(70′ Τοπούζι Α.)Χαραλαμπίδης(90′ Goura) Αλεξίου, Αντωνίου (89′ Χαλαστάνης)Σεϊτι (85′ Δαμιανός)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ- ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button