Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξανά στο κάδρο της ΑΕΚ ο Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στο μεταγραφικό κάδρο της ΑΕΚ, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Οι απαιτήσεις του 27χρονου και η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Το όνομα του Μαντί Καμαρά απασχολεί την ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής σε ό,τι αφορά στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 27χρονος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα βάσει των χαρακτηριστικών που έχει.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές τις προηγούμενες ημέρες είναι δεδομένες, όπως αντίστοιχα δεδομένο είναι πως σταδιακά έγιναν πιο εντατικές.

Οι απαιτήσεις της πλευράς του Μαντί Καμαρά (συμβόλαιο με ετήσια αποζημίωση που φτάνει στα 2.000.000€) είναι πολύ πάνω από το “ταβάνι” που έχει η ΑΕΚ στα υπάρχοντα συμβόλαια (περί τα 1.200.000€ σε παίκτες όπως ο Βίντα, ο Πινέδα και ο Γκαρσία).

Το θέμα δεν έχει κλείσει, ούτε έχει καεί προφανώς. Οι συζητήσεις παραμένουν ενεργές. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς θα προκαλέσει εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Κάτι που στην παρούσα φάση ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά.

Το σαφές είναι πως ο Μαντί Καμαρά αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα για τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, όπως την έχει στο μυαλό του ο 50χρονος τεχνικός.

Ο χαφ από τη Γουινέα μεταγράφηκε από την Αζαξιό στους “ερυθρόλευκους” το καλοκαίρι του 2018, ενώ στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του με τη φανέλα των Πειραιωτών κατάφερε να κερδίσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο, πραγματοποιώντας 210 συμμετοχές με απολογισμό 20 γκολ και 14 ασίστ.

Τη σεζόν 2022/23 παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό δανεικός στη Ρόμα, με την οποία έκανε 21 εμφανίσεις έχοντας και μία ασίστ, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο, με αποτέλεσμα στο τέλος του δανεισμού του να μην ενεργοποιείται η οψιόν αγοράς του από την ιταλική ομάδα.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button