Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλουν Ποτσετίνο για αντι-Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Τον προπονητή της Τότεναμ έχουν στα υπόψιν τους οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αντικαταστάτη του Μουρίνιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμίζει καζάνι που βράζει με τις σχέσεις μεταξύ πολλών παικτών και του Ζοζέ Μουρίνιο να είναι ιδιαίτερα οριακές. Μάλιστα μετά και τα τελευταία τραγικά αποτελέσματα, η θέση του Πορτογάλου τεχνικού δεν είναι καθόλου βέβαιη όσο και αν αυτό ο ίδιος αφήνει να φανεί προς τα έξω.

Οι φήμες αρχικά ήθελαν τον Ζινεντίν Ζιντάν να είναι προ των πυλών της Γιουνάιτεντ ως πρώτος επιλαχών για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ωστόσο όπως φαίνεται, τη θέση του στη λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Μουρίνιο έχει πάρει ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Νιουκάστλ είναι κομβικής σημασίας για τον “Special One”, καθώς εάν δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη, πιθανότερα θα είναι και το τελευταίο του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Αργεντίνος προπονητής ανανέωσε το καλοκαίρι με την Τότεναμ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2023, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν περίπου τα 9,5 εκ. ευρώ, γεγονός που κάνει δύσκολη την αποχώρηση του από τη λονδρέζικη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button