Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ενδιαφέρεται για Ντεσπόντοφ η νεοφώτιστη Εγιούπσπορ του Αρντά Τουράν»

Μετά την Μπεσίκτας και η νεοφώτιστη Εγιούπσπορ από την Τουρκία ενδιαφέρεται για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Μετά την Μπεσίκτας και η νεοφώτιστη Εγιούπσπορ από την Τουρκία ενδιαφέρεται για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, εκτός από την Μπεσίκτας και η νεοφώτιστη Εγιούπσπορ του Αρντά Τουράν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ από τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Futbol Anadolu» η Εγιούπσπορ έχει στα «ραντάρ» της τον Βούλγαρο εξτρέμ του Δικέφαλου του Βορρά. Υπενθυμίζουμε πως ο 27χρονος πλάγιος χαφ έχει συμβόλαιο συνεργάσιας με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2027 και μένει να φανεί αν η τουρκική ομάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Η Εγιούπσπορ ανέβηκε τη φετινή σεζόν στην πρώτη κατηγορία της χώρας, ενώ στον πάγκο της βρίσκεται ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Γαλατάσαραϊ, Ατλέτικο Μαδρίτης, και Μπαρτσελόνα, Αρντά Τουράν.

Ο 27χρονος διεθνής με την εθνική Βουλγαρίας και αρχηγός, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Λουντογκόρετς αντί 3 εκατ. ευρώ και πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν φτάνοντας τις 58 συμμετοχές, στις οποίες σημείωσε 17 γκολ και 15 ασίστ στα 3.138 λεπτά που αγωνίστηκε.

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button