Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα συμβόλαια που λήγουν και η επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ!

Τρία συμβόλαια λήγουν, τρεις ποδοσφαιριστές πρέπει να επιστρέψουν στις ομάδες τους και η ξεχωριστή υπόθεση του Βιεϊρίνια θα τεθούν επί τάπητος στην «ασπρόμαυρη» ατζέντα.

Τρία συμβόλαια λήγουν, τρεις ποδοσφαιριστές πρέπει να επιστρέψουν στις ομάδες τους και η ξεχωριστή υπόθεση του Βιεϊρίνια θα τεθούν επί τάπητος στην «ασπρόμαυρη» ατζέντα.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Άπαντες στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια το πανηγύρισαν έξαλλα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι στο επίκεντρο των εορτασμών.

Από σήμερα, όμως, ξημερώνει μία νέα μέρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Ρουμάνο προπονητή καλούνται να σχεδιάσουν την επόμενη σεζόν, με κορυφαίο πρώτο στόχο τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο Champions League.

Ήδη ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου έχει αναφέρει ορισμένα πράγματα στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όσον αφορά την επόμενη μέρα στους Θεσσαλονικείς.
Πέρα από τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την ενίσχυση και την αναβάθμιση του ρόστερ του ΠΑΟΚ, υπάρχουν και παίκτες που μένουν ελεύθεροι ή θα πρέπει να επιστρέψουν στις ομάδες τους και είχαν σημαντική παρουσία τη φετινή σεζόν.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι δανεικοί Μεϊτέ, Κεντζιόρα και Μάρκος Αντόνιο, ενώ ελεύθεροι μένουν σε λίγο καιρό οι Τόμας, Σβαμπ και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Για τους Μεϊτέ και Κεντζιόρα σίγουρα θα υπάρξει επαφή με την Μπενφίκα και την Ντιναμό Κιέβου, αντίστοιχα, για να μπορέσει να παραμείνουν στο «ασπρόμαυρο» δυναμικό.

Επίσης, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ανανέωση των συμβολαίων του Τόμας και του Σβαμπ, ενώ μένει να αποσαφηνιστεί η περίπτωση του Ζίβκοβιτς.

Ξεχωριστό κεφάλαιο, όπως τόνισε και ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, αποτελεί ο Βιεϊρίνια, ο οποίος θα έχει απευθείας συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη, για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για άλλον έναν χρόνο ή θα του προταθεί πόστο μέσα στον σύλλογο, μεταξύ ομάδας και διοίκησης.

Πηγή: Sport- Fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button