Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Υποψηφιότητα Λιβάι Γκαρσία για αποστολή με Μπράγκα

Όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα για τη επιστροφή του ακραίου επιθετικού από το Τρινιντάντ στα αγωνιστικά πλάνα της ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα για τη επιστροφή του ακραίου επιθετικού από το Τρινιντάντ στα αγωνιστικά πλάνα της ΑΕΚ.

Έχει συζητηθεί πολύ το γεγονός πως ο Λιβάι Γκαρσία, αν κι έχει γνωστοποιηθεί από την ΑΕΚ λίγο μετά το ματς με την Ζόρια στη Ουκρανία πως μπήκε σε κανονικό ρυθμό, ακόμη δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Φαίνεται πως αυτή την φορά είμαστε κοντά στο να δοθεί τέλος στην συγκεκριμένη κουβέντα.

Όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ θα μπει στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης με την Μπράγκα. Με στόχο να βρεθεί ευκαιρία για να πάρει και χρόνο συμμετοχής, τουλάχιστον στην τελική ευθεία του ματς. Κάτι που είναι κομβικό, για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στα πλάνα του Καρέρα και για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λιβάι Γκαρσία την Παρασκευή θα κλείσει ακριβώς δύο μήνες από τον τραυματισμό του, στις 4 Οκτωβρίου στο Περιστέρι, στο ματς με τον Ατρόμητο. Στην πραγματικότητα από την αρχή τόσος υπολογιζόταν ο χρόνος που θα έλειπε. Στις έξι με οκτώ εβδομάδες είχε δοθεί τότε από την ΑΕΚ. Όμως εντός ομάδας ήξεραν πως επιστροφή από αυτή την σοβαρή θλάση, σε συνάρτηση και με το περίπου παρόμοιο πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει λίγο πριν αποκτηθεί από την Ένωση, θα μπορούσε να έρθει με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια, όταν θα έκλειναν δύο μήνες. Αυτό που πάει να γίνει τώρα. Δημιουργήθηκε βέβαια η εντύπωση πως ήταν νωρίτερα έτοιμος για να επιστρέψει, αλλά αυτό τελικά δεν ίσχυε.

Το θέμα του Γκαρσία είναι πολύ ευαίσθητο και για το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, καθώς και ο Μάσιμο Καρέρα έχει καταλάβει πως ο παίκτης πιέστηκε πολύ στο διάστημα της εβδομάδας με τα ματς με Λαμία, Βόλφσμπουργκ και Ατρόμητο στο Περιστέρι. Έχουν βγει διδάγματα από την διαχείριση τότε και δεν υπάρχει διάθεση πλέον για το παραμικρό ρίσκο. Φαίνεται όμως πως πλέον καταλήγουν μαζί με το ιατρικό τιμ πως το πλήρωμα του χρόνου ήρθε. Βέβαια με σιγουριά θα μπορούμε να το πούμε αύριο, αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως έφτασε η ώρα της επιστροφής του Λιβάι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button