Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Τρια μονά σε ένα “Τρίξι”

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στην Ιταλία και την Serie A στις 16:00 Σαμπντόρια – Ρομα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καμιά σχέση φέτος με την ανταγωνιστική ομάδα που παρουσίαζαν τα προηγούμενα χρόνια. Καρφωμένοι στην τελευταία θεση του βαθμολογικού πίνακα και με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 16 γκολ παθητικό.

Οι Ρωμαίοι θα έχουν 7 απουσίες (Ντιάρα, Ζαπακόστα, Πελλεγκρίνι, Μικιταριάν, Μπουά, Ουντέρ και τον Ρικάρντι αμφίβολο) αλλά η διαφορά τουλάχιστον προς το παρόν ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μεγάλη. Και οι δύο χρειάζονται βαθμούς για διαφορετικούς λόγους και αυτό θα είναι κίνητρο για να ανοίξει το παιχνίδι μιας και η ισοπαλία σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος δεν βολεύει καμιά από τις δυο ομάδες.

Το διπλό κρατιέται σε νορμάλ τιμές λόγω τον απουσιών της Ρόμα αλλά τουλάχιστον 2 γκολ μπορεί να τα βάλει στη Γένοβα. Επιλογή στο παιχνίδι με λίγο ρίσκο το 2Χ & over 2.5 σε απόδοση 2.40.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 17:00 στην Segunda στην Ισπανία Λα Κορούνια – Μάλαγα ένα ντέρμπι απο τα παλιά της Primera. Oι δυο ομάδες φέτος όμως και προς το παρόν ας ελπίσουμε δεν μπορούν να ξεφύγουν από το πάτο της βαθμολογίας. Η Λα Κορούνια μετά και την ήττα από την Λας Πάλμας την προηγούμενη αγωνιστική βρίσκεται στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς όσους έχει και η φιλοξενούμενη Μάλαγα.

Η Λα Κορούνια με παιδικά αμυντικά λάθη στο προηγούμενο παιχνίδι και με έναν Ντάνι Χιμένενθ κάτω απο τα δοκάρια πολλές φορές επικίνδυνο δείχνει να μην μπορεί να στρίψει. Η Μάλαγα από την άλλη παλεύει αλλά δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Η Λα Κορούνια έχει συντελεστή τερμάτων 11-20 ενώ η Μάλαγα 7-12. Αν η Λα Κορούνια επαναλάβει ίδια εμφάνιση με την προηγούμενη ακόμη και με αυτή την Μάλαγα σε αυτή την κατάσταση θα έχει πρόβλημα.

Οι δύο ομάδες έχουν από 5 ισοπαλίες και στα μεταξύ τους παιχνίδια συνήθως έχει σκορ. Δεν είναι φαβορί στο 2.00 η Λα Κορούνια της προηγούμενης αγωνιστικής. Με ρίσκο αλλά μετά το παιχνίδι στα Κανάρια θα πάω στο Χ & over 1.5 στο 4.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 18:00 για το Σαμπιονά στην Γαλλία Μονακό – Ρέν. Η Ρέν δοκιμάζεται στο Πριγκιπάτο του Μονακό σε μια όχι και τόσο καυτή έδρα απέναντι στην Μονακό και εν όψη Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Για τον Ζαρντίμ η διακοπή ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξει τα κακώς κείμενα για την ομάδα του.

Δεν θα είναι και πολύ εύκολο μιας και δεν είναι μάγος  αλλά το ροστερ της γηπεδούχου δεν δικαιολογεί τέτοια πορεία και τέτοια αμυντική αφέλεια. Με 8 στα 9 over 2.5 για την Μονακό και με μια Ρέν που σκοράρει συνέπεια το 1.75 στον Άσσο είναι τουλάχιστον αστείο. Επιλογή το 2Χ & over 1.5 στο 2.85 και ας έρθει 4-0, δεν είναι φαβορί η Μονακό.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ Ή ΤΡΙΞΙ

16:00 | Σαμπντόρια – Ρομα

2Χ & over 2.5 (2.40)

17:00 | Λα Κορούνια – Μάλαγα

Χ & over 1.5 (4.85)

18:00 | Μονακό – Ρέν

2Χ & over 1.5 (2.85)

Διαβάστε επίσης

Back to top button