Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Να συνεχίσει… την ευρωπαϊκή της πορεία!

Η ΑΕΚ σήμερα θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Αούστρια Βιέννης για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Στις 22:05 η ΑΕΚ θα βάλει και πάλι το ευρωπαϊκό της «κουστούμι» καθώς για την 2η αγωνιστική του Europa League θα φιλοξενήσει την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε καρδίσει την Ριέκα εκτός έδρας με σκορ 1-2 χάρη σε εκείνο το καταπληκτικό φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα δεν λείπουν για την Ένωση, καθώς ο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεση του κόντρα στην Αούστρια τους Αντρέ Σιμόες, Έλντερ Λόπες, ενώ θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα του Γκάλο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά του πλάνα, όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, μιας και δικαίως θεωρεί παιχνίδι-κλειδί για την πρόκριση το αποψινό.

Προβάδισμα για το αρχικό σχήμα, λοιπόν, έχουν ο Ανέστης στο τέρμα, οι Μπακάκης, Τσόσιτς, Βράνιες, Γκάλο (ή Γιαννούτσος αν κριθεί ανέτοιμος ο Βραζιλιάνος) στην άμυνα, οι Γαλανόπουλος και Γιόχανσον (ή Αϊντάρεβιτς) στα χαφ και στην μεσοεπιθετική γραμμή είναι πολύ πιθανό να δούμε τελικά σχήμα με τους Λάζαρο, Λιβάγια και Μάνταλο πίσω από τον Αραούχο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button