Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ισοπαλία στην Τρίπολη… που βολεύει τη Λαμία!

Καλύτερος ο Αστέρας, προηγήθηκε στο ματς αλλά ισοφαρίστηκε στο 82′ από τους Περιστεριώτες. Έμεινε στους 22 βαθμούς η ομάδα της Τρίπολης και πλέον με νίκη η Λαμία τον αφήνει πίσω 5 βαθμούς.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Θ. Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Kοτσάνης

Στο 1-1 έμειναν Αστέρας και Ατρόμητος στο πρώτο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε!

Καλύτεροι οι Αρκάδες, προηγήθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ δεχόμενοι την ισοφάριση στο 82′.

Ο Αστέρας έδειχνε να θέλει περρισότερο το ματς. Απείλησε στο 12′ μετά το φάουλ του Ρόλε και το πλασέ του Καλτσά στην κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Μετά το 20′ εντάθηκε η πίεση και ήρθε το γκολ για τους Αρκάδες.

Κόρνερ του Ρόλε, κεφαλιά του Ορτέγκα ο Μέγιερι απέκρουσε αλλά ο Καλτσάς από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα του Ατρομήτου για το 1-0.

Ο Ατρόμητος δεν ξύπνησε και στο 38′ γλίτωσε το 2-0 σε προβολή του Αραβίδη από πολύ κοντά!

Ο Αστέρας σε όλο το υπόλοιπο του ματς προσπάθησε να κρατήσει τον Ατρόμητο έξω από την περιοχή του. Σε γενικές γραμμές τα κατάφερε αλλά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρρισης στο 82′!

Σε ένα από τα πολλά στημένα που εκτέλεσαν οι Περιστεριώτες, ο Ουάρντα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 89′ μάλιστα ο Κουλούρης πήγε να κάνει την μεγάλη ανατροπή αλλά το πλασέ του στην κίνηση από την γραμμή της μικρής περιοχής του Αστέρα έφυγε άουτ!

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος με τον Αστέρα να παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας και τους Περιστεριώτες να μην χάνουν σε ακόμα ένα ματς.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παράσχος):Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Καλτσάς(90+1′ Δουβίκας), Ρόλε(69′ Τσιλιανίδης), Φερνάντεζ, Αραβίδης(76′ Μανιάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγερι(46′ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης(74′ Μανούσος), Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Κατράνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Μπρούνο, Ενσικουλού(46′ Βασιλακάκης), Ουάρντα, Κουλούρης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button