Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πετράκης: «Eύχομαι να επιστρέψει στη Superleague ο Άρης»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Άρη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας πως η θέση τους είναι στη Superleague.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς:

«Θέλω να πω ότι ήταν μια δύσκολη αποστολή για εμάς και θέλαμε πολύ να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολη η δουλειά μας. Παίζαμε με μια ομάδα που ήθελε και αυτή να περάσει, επίσης ο Άρης που παρατάχθηκε με τα 9/11 να μην είναι οι βασικοί του Άρη στο πρωτάθλημα έδειξε ότι έχει βάθος και ποιότητα και μας δυσκόλεψε.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν πιο αποδοτικός και μας δυσκόλεψε. Μετά από την αποβολή και την αλλαγή τακτική, ελέγξαμε το παιχνίδι και οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα, κερδίζοντας μια πολύ δύσκολη πρόκριση. Επειδή θέλουμε να υπηρετούμε το καλό Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Άρης αξίζει να είναι στην Σούπερ Λιγκ και να πρωταγωνιστεί, εύχομαι να επιστρέψει».

Για τους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και χρησιμοποιήθηκαν σήμερα σχολίασε: «Σημασία έχει η προσέγγιση του παιχνιδιού, κάποια παιδιά απέδειξαν ότι είναι χρήσιμοι και έδειξαν ότι είναι σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας».

Για την κακή σχετικά επίθεση στα τελευταία παιχνίδια είπε: «Νομίζω κάνετε λάθος τοποθέτηση, με τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη κάναμε ευκαιρίες, ενώ σήμερα είχαμε μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις αλλά δεν είχαμε καλές αποφάσεις».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button