Νέα από Κόσμο

Χάνει τον έλεγχο ο Ζιντάν

Πολύ βαρύ το κλίμα στη Ρεάλ μετά τα διαδοχικά στραπάτσα στο πρωτάθλημα και τη νέα ισοπαλία με τη Θέλτα που έφερε την ομάδα στο -16 από την κορυφή.

Στα εσώτερα της ομάδας επικρατεί άγχος και θλίψη για ένα πρωτάθλημα που χάθηκε πριν καν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος.. Μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια με τη Θέλτα υπήρξε συζήτηση ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες προκειμένου να αναλυθούν τα αίτια της πτώσης και της κακής αγωνιστικής απόδοσης.

Εκεί κάποιοι παίκτες, νεαροί σε ηλικία όπως λέει το ρεπορτάζ, που δεν βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του Ζιντάν πήραν το λόγο και κατηγόρησαν τον μάνατζερ των «λευκών» για τις επιλογές του σε ότι αφορά την κατάρτιση της ενδεκάδας αλλά και τη διαχείριση του ρόστερ εν γένει.

Μάλιστα άφησαν να εννοηθεί πως ο Ζιντάν αδιαφορεί για την εικόνα των προπονήσεων και βάζει βασικούς συγκεκριμένους παίκτες ακόμα και αν δεν παρουσιάζουν την κατάλληλη εικόνα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας κάθε ματς. Έτσι ακόμα και αν κάποιοι δεν εμφανίζουν καλή απόδοση στις προπονήσεις έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα, κάτι που εγείρει αμφιβολίες για την αξιοκρατία στις επιλογές του Γάλλου τεχνικού.

Οι περισσότεροι παίκτες αντιλαμβάνονται, τονίζουν τα ισπανικά ρεπορτάζ, ότι δεν γίνεται να μένουν στον πάγκο οι σούπερ σταρ της ομάδας, ωστόσο ζητούν καλύτερη κατανομή του χρόνου συμμετοχής και πιο αξιοκρατικές διαδικασίες στη λήψη των αποφάσεων.

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας, η κατάσταση είναι τεταμένη μετά τα συνεχόμενα…χαστούκια και ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται ένα βήμα προτού χάσει τον έλεγχο…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button