Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έκανε σεφτέ» με διπλό στην Τσούκα η Ροδωνιά

Το πρώτο τρίποντο πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Θύελλας Ροδωνιάς, η οποία αντιμετωπίσε εκτός έδρας τον ΑΟ Τσούκας.

Το πρώτο τρίποντο πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Θύελλας Ροδωνιάς, η οποία αντιμετωπίσε εκτός έδρας τον ΑΟ Τσούκας.

Την πρώτη της νίκη πήρε το απόγευμα του Σαββάτου η ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ στο γήπεδο Μακρακώμης, από την τυπικά γηπεδούχο ομάδα της αξιόμαχης ΤΣΟΥΚΑΣ. Ήταν μια αγχωτική νίκη για τους φιλοξενούμενους που θα μπορούσαν να την  είχαν κάνει πιο άνετη, αν οι παίκτες της αξιοποιούσαν τις πολλές ευκαιρίες και δεν έβρισκαν απέναντί τους ένα πολύ καλό τερματοφύλακα, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις. Οι γηπεδούχοι πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση για ένα ημίχρονο, έχοντας και τον τερματοφύλακά τους σε φοβερή μέρα, αλλά στο Β΄μέρος έδειξαν σημεία κόπωσης και δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το μικρό προβάδισμα που είχαν πάρει οι φιλοξενούμενοι.

ΓΚΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ

Μετά τη φαρμακερή σέντρα από το φάουλ του  Κωνσταντακόπουλου από δεξιά, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και αμυντικός των γηπεδούχων έκανε το 0-1 με αυτογκόλ. Στο 15΄ ωραία μπαλιά του Ντζιαβίδα Γιάννη στον κενό χώρο, εκεί που ο νεαρός Γαλανός Φ. μπήκε στην περιοχή του Χαλλή, αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει, αφού έχασε το κοντρολ και ο Χαλλής αποσόβησε το τέρμα. Στο 24΄ γυριστό σουτ του Παπαευθυμίου μέσα από την περιοχή του Ζαγγανά από καλή θέση, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 35΄ ωραίο δυνατό σουτ Κόκκοτα έξω από την περιοχή, αλλά ο Χαλλής πραγματοποίησε φοβερή απόκρουση, πετώντας τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 35΄ ωραία μπαλιά του Μέρρα Κ. στον Παπαντωνίου Σπ., ο οποίος με ωραία προσπάθεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και σημείωσε το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο Β΄μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και  στο 47΄ από μπαλιά του Κατσακιωρη Χρ. ο Κωνσταντακόπουλος βρέθηκε απέναντι με τον Χαλλή, αλλά το πλασέ που έκανε, πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας έσωσε την εστία του, όταν ενστικτωδώς απέκρουσε με τα πόδια! Στο 57΄όμως από την ωραία προσπάθεια του Ντζιαβίδα Γιάννη, ο οποίος έκανε το κοντινό  σουτ από θέση πλάγια δεξιά, με τη  μπάλα να μην του κάνει το χατήρι, αφού χτύπησε και στα δύο κάθετα δοκάρια(!), ήρθε ο Γαλανός Φ. να πάρει το «ριμπάουντ» και να τη στείλει με σουτ στα δίχτυα, κάνοντας το 1-2 . Στο 60΄ και 62΄ο Κωνσταντακόπουλος θα χάσει δύο σπουδαίες ευκαιρίες  πριν τον τερματοφύλακα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ από κοντά την πρώτη και σουτ άουτ τη δεύτερη.  Στο 67΄ ωραία μπαλιά Γαλανού Φ. στον Ντζιαβίδα Γιάννη, αλλά το  σουτ κατέληξε άουτ. Και στο 83΄ στην τελευταία σημαντική φάση για τους φιλοξενούμενους, ο Γαλανός Φ.  πριν τον τερματοφύλακα, επιχείρησε το    πλασέ, αλλά και πάλι ο Χαλλής με το σώμα του απέκρουσε σε κόρνερ, κρατώντας το σκορ στο τελικό 1-2.

Διαιτητής της συνάντησης ο Χανής Στ. με βοηθούς τους Καραγιάννη Δ. και Μάκκα Δ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΣΟΥΚΑ: Χαλλής, Κολώνιας, Ντζόιδος, Πολύμερος Χρ, Πολύμερος Σπ., Παπαευθυμίου, Φλέγγας(80΄Θεοχάρης Ευάγ.), Παπαντωνίου Σπ., Παπαντωνίου Σπ.(88΄Στεφανής Σ.), Μέρρας Κ., Σαρδέλλης(75΄Τσατάλας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Κρέτσης Β.): Ζαγγανάς Ν., Γεωργαλής Θ.(84΄Πολύζος Δ.), Κρέτσης, Κόκκοτας, Τσακνής, Κατσακιώρης Ν., Γαλανός Φ., Κατσακιώρης Χρ., Ζήκας Μ. , Ντζιαβίδας Γιάννης(89΄Λαμπροθανάσης), Κωνσταντακόπουλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης

Back to top button