Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το… τερμάτισε ο Παπαδόπουλος και ξέρανε τον Παναθηναϊκό!

Με δύο γκολ του Μακέντα σε ένα λεπτό ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0, αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε με το… σεντερφορίσιο γκολ του γκολκίπερ Παπαδόπουλου στο 97'!

Με δύο γκολ του Μακέντα σε ένα λεπτό ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0, αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε με το… σεντερφορίσιο γκολ του γκολκίπερ Παπαδόπουλου στο 97′!

Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, για την 1η αγωνιστική αγωνιστική των play-offs της Super League στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», μετά από ένα… τρελό παιχνίδι!

Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, για την 1η αγωνιστική των play-offs της Super League 1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», μετά από ένα… τρελό παιχνίδι με την ισοφάριση για τους Αρκάδες να έρχεται με τέρματα των Φερνάντεθ στο 84′ και Παπαδόπουλου στο 90+7′! Ο Μακέντα τα γκολ των “πράσινων” που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις της Ευρώπης.

Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά. Είχε τη κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους προς την εστία του Διούδη, ιδιαίτερα από την πλευρά του Σίτο. Η πρώτη… υποψία τελικής άνηκε στον ΠΑΟ. Στο 9′ ο Χατζηγιοβάνης έκανε την σέντρα και ο Βιγιαφάνιες έπιασε την κεφαλιά, έδωσε ύψος στην μπάλα και ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε εύκολα. O Aστέρας απάντησε με ένα εντελώς άστοχο σουτ του Μπελόκ στο 16′. Στο 19′ καταγράφηκε η πρώτη μεγάλη φάση του ματς. Ο Φερνάντεθ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη, αλλά ο Έλληνας πορτιέρο σταμάτησε το δυνατό του σουτ, πέφτοντας στη γωνία! Στο 22′ ο Χριστόπουλος σταμάτησε το σουτ του Χουάνκαρ πάνω στην γραμμή με τον επόπτη να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στα υπόλοιπα λεπτά του α’ μέρους ο ρυθμός έπεσε. Ο ΠΑΟ πήρε αρκετά μέτρα στο γήπεδο και τη κατοχή της μπάλας, αλλά ένα εντελώς άστοχο σουτ του Βιγιαφάνιες στο 36′ ήταν η μοναδική αξιόλογη στιγμή ως την ανάπαυλα.

Ματς-καρμπόν στην επανάληψη με τον Αστέρα καλύτερο στην αρχή και τον ΠΑΟ να μπαίνει στο ματς με καθυστέρηση. Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πιο δυνατά, πίεσε ψηλά τον ΠΑΟ και είχε το πρώτο σουτ με τον Μπελόκ στο 48′ (κατέληξε ψηλά, αουτ). Ο ΠΑΟ μετά το 55′ ισορρόπησετο ματς και το πήγε εκεί που ήθελε. Και στο 58′ άνοιξε το σκορ, στην πρώτη του τελική στο δεύτερο ημίχρονο. Σέντρα του Χουάνκαρ, ο Μακέντα ξεχάστηκε από τους αμυντικούς του Αστέρα και με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο. Οι Αρκάδες τα είχαν… χαμένα. Τσακώνονταν συνεχώς με τον Μακέντα ο οποίος ένα λεπτό μετά τους… τιμώρησε ξανά. Και πάλι ο Χουάνκαρ έβγαλε την σέντρα και ο Ιταλός επιθετικός από πλάγια θέση έκανε το 0-2. Ο Ράσταβατς έκανε μαζεμένες τις αλλαγές του μπας και διορθώσει τα πράγματα. Ο ΠΑΟ δεν μπόρεσε να παγώσει τον ρυθμό. Οι Αρκάδες μέχρι το τέλος έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Ειδικά στο τελευταίο τέταρτο ο Διούδης… έπαιζε μόνος του! Στο 75′ είπε όχι στον Αλί Μπαμπά από κοντά! Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Τσιλούλη να μην καταφέρει να τον νικήσει. Στο 84′ ο Λουίς Φερνάντεθ με όμορφο πλασέ έβαλε ξανά στο ματς την ομάδα του. Στο 86′ Ο Διούδης μπλόκαρε την σέντρα-σουτ του Άλβαρεζ και δύο λεπτά μετά είπε “όχι” στον Λ. Φερνάντεθ. Άστοχη ήταν η κεφαλιά του Καστάνιος στο 89′, ενώ το σουτ του Μπόρχα Φερνάντεθ κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις όλος ο Αστέρας βγήκε μπροστά! Ακόμα και ο τερματοφύλακάς του, Παπαδόπουλος πάτησε περιοχή στη τελευταία περίοχή και έκανε… κηδεία στον ΠΑΟ στο 97′. Ο τερματοφύλακας του Aστέρα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης αμαρκάριστος μέσα από τη μικρή περιοχή και “πάγωσε” τους πράσινους.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής(72′ Άλβαρεζ), Καστάνιο, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μπέλοκ(72′ Ιγκλέσιας), Λ. Φερνάντεθ, Σίτο(66′ Τιλίκα), Κρέσπι(66′ Αλί Μπαμπά), Ριέρα(85′ Μ. Φερνάντεθ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουανκάρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος(82′ Αθανασακόπουλος), Αγιούμπ(74′ Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης(90+4′ Σάντσες), Μακέντα(81′ Ιωαννίδης)

Διαβάστε επίσης

Back to top button