Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αράο: «Θλιβερή η εικόνα ενός τελικού χωρίς κόσμο»

Μήνυμα προς την ΕΠΟ από τον Γουίλιαν Αράο για την απουσία του κόσμου από τον τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δείξει απόλυτη ετοιμότητα και συγκέντρωση κόντρα στον Άρη.

Μήνυμα προς την ΕΠΟ από τον Γουίλιαν Αράο για την απουσία του κόσμου από τον τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δείξει απόλυτη ετοιμότητα και συγκέντρωση κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος μέσος στο ειδικό δίωρο pregame που έχει ετοιμάσει η δημοσιογραφική ομάδα της Cosmote TV για τον τελικό Κυπέλλου:

Με ποιο τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη;

Kαταρχάς θα πρέπει να έχουμε τον απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης σ’ αυτό το παιχνίδι, διότι καταλαβαίνετε πως μια λάθος απόφαση μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα. Μια λάθος επίθεση, ένα χαμένο γκολ, μια οποιαδήποτε λάθος κίνηση, μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα. Περισσότερο από την συγκέντρωση, πρέπει να δείξουμε ετοιμότητα. Να είμαστε έτοιμοι και να περιμένουμε όλα όσα πρέπει να κάνουμε. Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν διαφορετικό αγώνα, δεν είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και θα έλεγα ότι το πιο βασικό δεν είναι τόσο το να παίξεις καλά, όσο το να πάρεις το αποτέλεσμα, τη νίκη.

Σε τακτικό επίπεδο τι θεωρείς ότι θα πρέπει να κάνετε καλά απέναντι στον Άρη;

Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι σχετικό εδώ πέρα, αλλά θα σας πω ότι όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πολύ και δουλεύουμε σκληρά, προετοιμαζόμενοι γι’ αυτό τον αγώνα. Είναι αλήθεια πως χάσαμε σε δύο αγώνες από τον Άρη φέτος και μάλιστα με δύο διαφορετικούς προπονητές. Η πρώτη ήττα ήταν με προπονητή τον κ. Γιοβάνοβιτς και η δεύτερη με τον κ.Τερίμ. Τώρα έχουμε έναν άλλον προπονητή. Ξέρουμε να εστιάζουμε και να διορθώσουμε ενδεχόμενα λάθη μας και ξέρουμε επίσης ποιες είναι και οι αδυναμίες που έχει ο αντίπαλος. Άρα πιστεύω πως προετοιμαζόμαστε καλά, ώστε να προκαλέσουμε έκπληξη.

Τι μήνυμα θα ήθελε να στείλεις στους φίλους της ομάδας, που δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να είναι στον τελικό Κυπέλλου;

Aρχικά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά, γιατί οι φίλαθλοι μας ήταν πραγματικά απίστευτοι μέχρι τώρα. Πάντοτε μας στήριξαν, οπουδήποτε κι αν πηγαίναμε ήταν κοντά μας, έχουμε τρομερούς φιλάθλους. Θα ήθελα να τους ζητήσω να στείλουν όλη τη θετική τους σκέψη και την θετική τους ενέργεια για τον αγώνα αυτό, γιατί σ’ έναν τελικό μπορούν να συμβούν πολλά. Προσωπικά έχω χάσει τελικό στο τελευταίο λεπτό. Από εκεί και πέρα έχω κι ένα μήνυμα για την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Είναι θλιβερή η εικόνα ενός σημαντικού τελικού χωρίς φιλάθλους. Είναι θλιβερό για την χώρα, για το άθλημα, για τους παίκτες, για τους φιλάθλους, είναι θλιβερό για όλους. Θα ήθελα να ζητήσω από την Ομοσπονδία να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ώστε να γίνει εφικτό να έρθει κόσμος έστω και την ύστατη στιγμή σ’ αυτό τον σημαντικό αγώνα. Να δει το θέμα και να χαρεί αυτή την απίστευτη ατμόσφαιρα που έχει πάντα ένας τελικός.

Διαβάστε επίσης

Back to top button