Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Για μία θέση στα play off…

Δύο στροφές ακόμα απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 μπήκε πλέον στην τελική του ευθεία και το SDNA σας παρουσιάζει την μάχη που θα δώσουν τρεις ομάδες, για την είσοδο τους στα πλέι οφ.

Δύο στροφές ακόμα απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2. Ιωνικός, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Εργοτέλης και Χανιά είναι οι πέντε ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι οφ.

Το SDNA σας παρουσιάζει τους τρεις μνηστήρες, που θα παλέψουν για την τελευταία θέση που οδηγεί στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου, αλλά και το πρόγραμμα που αυτοί έχουν.

Παναχαϊκή

Οι «κοκκινόμαυροι» μετά νίκη τους στα τελευταία λεπτά, απέναντι στα Χανιά έκαναν σημαντικό βήμα για την κατάληψη της τελευταίας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, καθώς το εν λόγω αποτέλεσμα τους φέρνει πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς. Ωστόσο για να έχει αντίκρισμα η νίκη αυτή για την ομάδα της Πάτρας, θα πρέπει στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι τους απέναντι στον Εργοτέλη και σε περίπτωση που αυτό γίνει τότε θα τα παίξουν όλα για όλα στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

21η αγωνιστική: Εργοτέλης (εντός)

22η αγωνιστική: Ξάνθη (εκτός)

Διαγόρας

Ο «γηραιός» ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με στόχο την είσοδο του στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη μετά το πέρας και της 13ης αγωνιστικής βρέθηκε να είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο από εκεί και μετά η πορεία των Δωδεκανήσιων δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, καθώς μετρούν 7 αγώνες χωρίς νίκη με συνέπεια να βρίσκονται στην 7η θέση με 27 βαθμούς. Την αγωνιστική που ακολουθεί οι «κυανέρυθροι» παίζουν εντός με τα Τρίκαλα και την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας με τον Καραϊσκάκη, ματς που μόνο εύκολα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν…

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

21η αγωνιστική: Τρίκαλα (εντός)

22η αγωνιστική: Καραϊσκάκης (εκτός)

Απόλλων Λάρισας

Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν την φετινή σεζόν με υψηλές βλέψεις. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς θα ήθελαν. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Φρατζέσκο βελτίωσε την εικόνα της ομάδας της Λάρισας, με συνέπεια αυτή να βρίσκεται πλέον στην 8η θέση της βαθμολογίας, με 24 βαθμούς. Ωστόσο το έργο των Θεσσαλών, για είσοδο τους στην εξάδα μόνο εύκολο δεν είναι καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος παίζουν εκτός έδρας με τα Χανιά και εντός με τον Εργοτέλη ομάδες …

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

21η αγωνιστική: Χανιά (εκτός)

22η αγωνιστική: Εργοτέλης (εντός)

Βαθμολογία

1.Ιωνικός 43

2.Λεβαδειακός 38

3.Ξάνθη 35

4.Εργοτέλης 32

5.Χανιά 31

6.Παναχαϊκή 28

7.Διαγόρας 27

8.Απόλλων Λάρισας 24

9.Τρίκαλα 23

10.Δόξα Δράμας 20

11.ΟΦ Ιεράπετρας 12

12.Καραϊσκάκης 12

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button