Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Από το Δίστομο στον Βόλο ο Μαργαρίτης!

Ο Λαμιώτης δεξιός μπακ, Θανάσης Μαργαρίτης πλέον θα φορά τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού Βόλου.

Συνέχεια στην μεταγραφική του ενίσχυση έδωσε την Τρίτη (3/7) ο Ολυμπιακός Βόλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη που την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Παράλληλα εκτός από την απόκτηση του νεαρού μέσου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μεταξύ άλλων γνωστή και την παραμονή του Αντρέα Κόκα στο δυναμικό τους για τρίτη σερί χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου «κτίζει» ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και να ανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες , αλλά παράλληλα έχει και το βλέμμα στο μέλλον της ομάδας και για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Συλλόγου προέβη στην απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη και την ανανέωση συνεργασίας με τον Ανδρέα Κόκα.

Ο Θανάσης Μαργαρίτης γεννήθηκε το 1997 , αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα , ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Λαμίας , την τριετία 2013-2016 αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 έως και Κ20 του Αστέρα Τρίπολης , την περίοδο 2016-17 το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανίων και το δεύτερο εξάμηνο στον Παναρκαδικό ενώ την περίοδο 2017-18 είχε μια πλήρη αγωνιστική περίοδο στον Αμβρυσσέα Διστόμου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικης κατηγορίας με 18 συμμετοχές , ένα γκολ και 3 ασιστ .

Ο Ανδρέας Κόκας είναι γεννημένος το 1997 , αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα , βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο δυναμικό  της ομάδας μας .Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν άτυχος λόγω σοβαρού τραυματισμού  που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί και φέτος αναμένεται να είναι η χρονιά του .

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου εύχονται στους αθλητές μας υγεία και καλή επιτυχία .»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button