Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Πρώτη φορά στην Super League ξεκίνημα με το απόλυτο στα πρώτα δύο ματς

Το καλύτερό του ξεκίνημα στην ιστορία της Super League Interwetten έχει κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. #slgr #pasgianninafc #panathinaikosfc #season2021_2022 #slgrinterwetten

Το καλύτερό του ξεκίνημα στην ιστορία της Super League Interwetten έχει κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι η πρώτη φορά που στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, από τότε που συστάθηκε η Super League, που ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινά με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Πέρυσι ξεκίνησε την σεζόν με 3 βαθμούς καθώς στην πρεμιέρα επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας, αλλά την δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε εντός από την Λάρισα με το ίδιο σκορ.

Φέτος έχει εντυπωσιάσει με το ξεκίνημά του καθώς δεν έχει καταφέρει να αρχίσει ποτέ ξανά με το απόλυτο στα πρώτα δύο ματς και το πέτυχε με νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και εντός με τον Παναθηναϊκό, βγάζοντας τα ματς δίχως να έχει δεχτεί γκολ.

Ο ΠΑΣ έχει κάνει την καλύτερη χρονιά του στην Super League την σεζόν 2012-13 όταν τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, όταν τότε στην πρεμιέρα είχε αναδειχθεί ισόπαλος 0-0 εντός με τον Πλατανιά και με 1-1 την δεύτερη αγωνιστική στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button