FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπαίνουν και οι βασικοί και η Τούμπα «πλησιάζει»!

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπήρχε ούτε για πλάκα στον ΠΑΣ Λαμία και μετά τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, οι παίκτες του Μάκη Χάβου «ρίχτηκαν» και πάλι στη δουλειά.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία την Τετάρτη έδωσε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και για την φετινή πορεία της αλλά και για την ιστορία της. Τα πράγματα μπορεί να μην πήγαν έτσι όπως τα περιμέναμε, όμως η ομάδα της Φθιώτιδας συνεχίζει και γράφει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όμως, το «ταξίδι» δεν τελειώνει εδώ για τη Λαμία, διότι λίγες ώρες μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ, οι παίκτες του Μάκη Χάβου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για έναν ακόμη μεγάλο αγώνα, αυτόν κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την 27η αγωνιστική της SuperLeague.

Εχθές οι ποδοσφαιριστές της «κυανόλευκης» ομάδας βρέθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, με τους βασικούς παρόλο αυτά να κάνουν αποθεραπεία.

Σήμερα όμως, αναμένεται να ξεκινήσει επί της ουσίας η προετοιμασία για την Τούμπα, με τον Χάβο να σχεδιάζει το πλάνο του για την δύσκολη αυτή αναμέτρηση, έχοντας πλέον και τους βασικούς «ετοιμοπόλεμους».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button