Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Το σενάριο για Μπάστος από Αραβία και η αναζήτηση του Μπενταλέμπ

Η περίπτωση του Ανγκολέζου στόπερ, Μπάστος, έρχεται στο προσκήνιο από την Αραβία για τον Ολυμπιακό. Τι υποστηρίζει η πλευρά του Ναμπίλ Μπενταλέμπ για τους «ερυθρόλευκους».

Η περίπτωση του Ανγκολέζου στόπερ, Μπάστος, έρχεται στο προσκήνιο από την Αραβία για τον Ολυμπιακό. Τι υποστηρίζει η πλευρά του Ναμπίλ Μπενταλέμπ για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά και προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη σεζόν. Το νέο σενάριο που έρχεται στο προσκήνιο, από την Αραβία, αφορά την περίπτωση του Μπάστος. Ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός είναι γεννημένος στις 27 Μαρτίου 1991, έχει ύψος 1.80 και είναι 42 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει βάλει και δύο γκολ).

Ο Μπάστος πήρε μεταγραφή τον περασμένο Οκτώβριο από τη Λάτσιο στην Αλ Αΐν, η οποία πραγματοποιεί πολύ κακή σεζόν και είναι στην τελευταία θέση. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός έχει παίξει στο παρελθόν στη Λάτσιο (94 συμμετοχές, εννέα γκολ) και στη Ροστόβ (84 συμμετοχές, 4 γκολ). Με την Αλ Αΐν έχει κάνει εφέτος 21 συμμετοχές και έχει βάλει δύο γκολ.

Η άσχημη πορεία της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία έχει βάλει σε σκέψεις τον Ανγκολέζο να φύγει και η περίπτωσή του φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό. Παρεμπιπτόντως, εκπροσωπείται από τον Ιταλό μάνατζερ Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό, έχει καλή σχέση με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023 και η Αλ Αΐν, τα οικονομικά δεδομένα της οποίας δεν φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση, είναι θετική να τον παραχωρήσει, ενδεχομένως και δανεικό.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑΜΠΙΛ ΜΠΕΝΤΑΛΕΜΠ

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ απασχολεί τον Ολυμπιακό. O 26χρονος Αλγερινός μένει ελεύθερος από τη Σάλκε και η αποχώρησή του από το Γκελζενκίρχεν είναι δεδομένη. Ο διεθνής χαφ με θητεία σε Τότεναμ και Νιούκαστλ, πάντως, υποστηρίζει ότι δεν έχει κρούση από τους «ερυθρόλευκους». Οι άνθρωποί του, την ίδια ώρα, ισχυρίζονται πως αναζητούν ένα ακόμη δυνατό πρωτάθλημα για τη συνέχεια της καριέρας του και όχι το ελληνικό, δίχως να αποκλείουν την πιθανότητα να αλλάξουν τα δεδομένα.

Πάντως ο Μπενταλέμπ (μπορεί να παίξει στις θέσεις 6-8-10) φέρεται να προσεγγίστηκε από τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο που πέρασε, αυτή του Γενάρη δηλαδή. Εφέτος με τη Σάλκε, η οποία υποβιβάστηκε, έκανε δέκα συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button