Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στα ντέρμπι της Serie a και της Ligue 1

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Κυριακή σήμερα με γεμάτο στοιχηματικό κουπόνι και παιχνίδια παντού. Στην Ελλάδα και την Super League έχουμε σήμερα 5 αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική.

Mε το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας να είναι φυσικά το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” στις 20:30. Στα άλλα παιχνίδια ο Ατρόμητος-Πας Γιάννενα, Παναιτωλικός-ΑΕΚ, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, και Ιωνικός-Λαμία.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Στην Ευρώπη το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το Λίβερπουλ -Μάντσεστερ Σίτι στις 18:30 για την Premier League. Η ομάδα του Γιούνκερ Κλόπ κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Ντραγκάο στο Πόρτο της Πορτογαλίας συνέτριψαν την ομάδα του Σέρζιο Κονσεισάο με 5-1 απο δύο γκολ πέτυχαν Σαλάχ και Φιρμίνιο και ένα γκολ ο Μανέ.

Δυάδα και σήμερα λοιπόν για την στήλη σε Γαλλία και Ιταλία. Στην Γαλλία και την Ligue 1 το πρώτο χρονικά παιχνίδι της στήλης στις 18:00 Λίλ-Μαρσειγ. Ενώ η δεύτερη αναμέτρηση της είναι στην Ιταλία και την Serie A στις 21:45 Αταλάντα-Μίλαν.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button