Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γ’ Εθνική: Την Τρίτη τελικά η κλήρωση (12/10) – Τι ισχύει για τους «4»

Αναβλήθηκε η κλήρωση της Παρασκευής (8/10) στη Γ’ Εθνική, μετατέθηκε για την προσεχή Τρίτη (12/10). Deadline της ΕΠΟ στους «4».

Αναβλήθηκε η κλήρωση της Παρασκευής (8/10) στη Γ’ Εθνική, μετατέθηκε για την προσεχή Τρίτη (12/10). Deadline της ΕΠΟ στους «4».

Ανατροπή προέκυψε με την κλήρωση της Γ’ Εθνικής στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το απόγευμα της Πέμπτης (7/10). Αποφασίστηκε να αναβληθεί η διαδικασία που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής (8/10) και να μεταφερθεί για την προσεχή Τρίτη (12/10).

Ο λόγος που αναβλήθηκε η κλήρωση έχει να κάνει με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη Super League 2 και πιο συγκεκριμένα με τις ομάδες Δόξας Δράμας, Καβάλας, Ασπρόπυργου και Ζακύνθου.

Οι τέσσερις ομάδες όπως αποφασίστηκε από ΕΕ της ΕΠΟ θα έχουν περιθώριο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (11/10) να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εφόσον δεν μπορέσουν τελικά να αγωνιστούν στη Super League 2.

Η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22, αναβληθεί για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 στις 11:00».

Πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button