Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Πάμε κουβά» με προγνωστικά για την Α΄Φθιώτιδας!

Βλέπουμε τοπικό; Ναι! Μπορούμε να μαντέψουμε τα αποτελέσματα των αγώνων; Μμμ... ντάξ όχι πάντα! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #προγνωστικά #πρόγραμμα #LamiaSports

Βλέπουμε τοπικό; Ναι! Μπορούμε να μαντέψουμε τα αποτελέσματα των αγώνων; Μμμ… ντάξ όχι πάντα! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #προγνωστικά #πρόγραμμα #LamiaSports

Μετά από την επιτυχία του προηγούμενου άρθρου με τα προγνωστικά των αγώνων της Α΄Φθιώτιδας (#NOT), αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε και για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εννοείται πως επιβάλλεται να μην τα λαμβάνεται υπόψιν σας, καθώς το κάνουμε καθαρά για την ατμόσφαιρα και μόνο του τοπικού πρωταθλήματος.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Αγώνας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Ο δυνατός Αστέρας και φέτος, δεν έχει καταφέρει να χαρεί μία νίκη στην έδρα του έως τώρα καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 0-1 από τη Δάφνη. Από την άλλη, ο αλλαγμένος Οπούντιος κάνει μία προσπάθεια να παραμείνει από την αρχή του πρωταθλήματος όσο πιο κοντά γίνεται στην 5αδα, κάτι που θα είναι αρκετά δύσκολο. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα αυτό είναι μία νίκη του Αστέρα!

Αγώνας: ΝΙΚΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Η Νίκη έκανε μία εντυπωσιακή πρεμιέρα, φτάνοντας κοντά στο να σοκάρει την Προοδευτική Λάρυμνας, όμως ηττήθηκε. Όπως ηττήθηκε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τις Λιβανάτες. Ο Άρης τώρα προέρχεται από κακή εμφάνιση εντός έδρας και στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής αναμένεται να περάσει δύσκολα. Η πρόβλεψή μας είναι άσσος της Νίκης!

Αγώνας: ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣΡΕΓΓΙΝΙ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα για την ομάδα του Ευρυτανικού. Δύο αγώνες και δύο ήττες με αντιπάλους δυνατούς παρόλο αυτά. Το Ρεγγίνι από την άλλη είναι μία ομάδα έκπληξη έως τώρα (βλέποντάς και στο Κύπελλο Φθιώτιδας). Δυνατή ομάδα, με ταχύτητα και συνεργασίες. Δύσκολη η πρόβλεψη αλλά θα επιλέξουμε τηνίκη του Ρεγγινίου.

Αγώνας: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Προοδευτική Λάρυμνας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Λαμίας. Από τη μία η Προοδευτική προέρχεται από το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω του την ήττα με 1-2 από τον ΑΟ Στυλίδας και να πάρει τη νίκη στη Λάρυμνα αν θέλει να παραμείνει κοντά στην πρώτη θέση. Εκεί θα ποντάρουμε και εμείς και θα επιλέξουμε το «διπλό» της λαμιώτικης ομάδας.

Αγώνας: ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08ΚΑΛΥΒΙΑ 

Ένα ακόμη από τα δύσκολα ματς της αγωνιστικής. Η Μαλεσίνα σώθηκε την τελευταία στιγμή στο ματς κόντρα στο Ρεγγίνι για την 2η αγωνιστική ενώ η ΑΕ Καλυβίων δεν γλίτωσε την ήττα στην έδρα του Οπούντιου, παρά την καλή της εμφάνιση. Στον συγκεκριμένο αγώνα θα επιλέξουμε την ισοπαλία!

Αγώνας: ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 

Το λες και ρεβάνς από τους αγώνες του Κυπέλλου Φθιώτιδας. Ο ΟΦ Ηράκλειας θα υποδεχθεί τη Δάφνη Λιβανατών, σε έναν αγώνα που οι γπηεδούχοι θα «κυνηγήσουν» τη νίκη! Η Δάφνη από την άλλη, παρά τις απουσίες έχει πάρει δύο τρίποντα και παραμένει στην κορυφή μαζί με άλλες δύο ομάδες. Δύσκολη η πρόβλεψη, όμως θα πάμε με το φαβορί και τη νίκη της Δάφνης Λιβανατών.

Διαβάστε επίσης

Back to top button