Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πρόστιμο στην Μπόκα Τζούνιορς από τη FIFA για Σολδάνο, λόγω… Ολυμπιακού

Διοικητικές παρατυπίες στον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό χρεώνει στην Μπόκα Τζούνιορς η FIFA, τιμωρώντας με πρόστιμο 11.000 δολαρίων τον σύλλογο της Αργεντινής. #FrancoSoldano #BocaJuniors #olympiacosfc

Διοικητικές παρατυπίες στον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό χρεώνει στην Μπόκα Τζούνιορς η FIFA, τιμωρώντας με πρόστιμο 11.000 δολαρίων τον σύλλογο της Αργεντινής.

Σύμφωνα με την παγκόσμια ομοσπονδία, η Μπόκα Τζούνιορς απέκρυψε πληροφορίες σχετικά με τον δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού από τον Ολυμπιακό, οι οποίες αποκαλύφθηκαν μέσα από το σύστημα TMS.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA επέβαλε πρόστιμο στον σύλλογο της Αργεντινής ύψους 11.000 δολαρίων.

Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, η Μπόκα έστειλε ψευδή στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο δανεισμός του Σολδάνο έγινε με μηδενικό κόστος κι ως εκ τούτου δεν δηλώθηκαν τα χρήματα που δόθηκαν στον Ολυμπιακό, τα οποία φαίνεται να είναι, σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα, 700.000 ευρώ.

Ο Σολδάνο έχει αποχωρήσει πλέον από την Μπόκα Τζούνιορς κι αγωνίζεται ως δανεικός από τους Πειραιώτες στην ισπανική Φουενλαμπράδα (Segunda Division).

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button