Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Θρίλερ με Λε Ταλέκ, στο παιχνίδι Ντιναμό και Λοκομοτίβ Μόσχας

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ είναι ο παίκτης που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θεωρεί κομβικό για την ΑΕΚ.

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ είναι ο παίκτης που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θεωρεί κομβικό για την ΑΕΚ.

Η υπόθεση του 31χρονου Γάλλου πολυσύνθετου χαφ «τρέχει» δυναμικά τις τελευταίες ημέρες, από την στιγμή μάλιστα που έμεινε ελεύθερος από την Μονπελιέ. Παρόλα αυτά, η αισιοδοξία που βγαίνει προς τα έξω από ορισμένους ανθρώπους της ΑΕΚ δεν τεκμηριώνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Ρωσία.

Γιατί από τη Ρωσία; Γιατί η σύζυγος του Λε Ταλέκ όπως είναι γνωστό, είναι από τη Ρωσία και έχει αποκτήσει και ο ίδιος την υπηκοότητα. Κάτι που σημαίνει πως δεν πιάνει θέση ξένου στο πρωτάθλημα.
Ο 31χρονος χαφ έχει μεν μια καλή πρόταση από την ΑΕΚ, παρόλα αυτά, περιμένει και αναμένει κρούσεις από το πρωτάθλημα Ρωσίας.

Σύμφωνα με το transfermarkt.ru η Ντιναμό Μόσχας αλλά και η Λοκομοτίβ Μόσχας έχουν εκφράσει τα τελευταία 24ώρα το ενδιαφέρον τους για τον Λε Ταλέκ. Και σύμφωνα με πληροφορίες, η αναφορά του ρωσικού Μέσου είναι αληθής.

Έχει γίνει δέκτης δηλαδή ο Λε Ταλέκ ενδιαφέροντος από τις δύο αυτές κορυφαίες ρωσικές ομάδες.
Αν τώρα περάσει αυτό το ενδιαφέρον και σε επίπεδο πρότασης, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας πως ο δείκτης δυσκολίας για την υπόθεση του Λε Ταλέκ και την ΑΕΚ θα γίνει πάρα πολύ μεγάλος.

Κάτι που σημαίνει, πως αυτήν τη στιγμή η υπόθεση της μεταγραφής του Λε Ταλέκ είναι… θρίλερ και παρά τις πιέσεις της ΑΕΚ όλα είναι ανοικτά. Για έναν παίκτη που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θεωρεί υπερχρήσιμο για το σύστημά του.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button