Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Γκολ… και πανηγυρισμός αλά Τσούμπερ στην Α’Φθιώτιδας! (pics)

Ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ "κλέβει" την παράσταση έως τώρα στην ομάδα του τόσο με τα γκολ του όσο και με τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του.

Ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ “κλέβει” την παράσταση έως τώρα στην ομάδα του τόσο με τα γκολ του όσο και με τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του.

Ο Ελβετός Στίβεν Τσούμπερ έχει καταφέρει να γίνει απαραίτητος στην ΑΕΚ ήδη από τα πρώτα του ματς στην Ελλάδα. Ο διεθνής εξτρέμ έχει σκοράρει ήδη 4 φορές στο πρωτάθλημα ενώ έχει μοιράσει και ορισμένα τέρματα.

Εκτός τώρα από τις εμφανίσεις του ο Τσούμπερ παρουσιάζει ενδιαφέρον και με τον πανηγυρισμό που κάνει όταν σκοράρει. Τρέχει πρός την κερκίδα, πηδάει στον αέρα καί στην προσγείωση κλείνει τα μάτια του με τα χέρια του…

 

Ιδιαίτερος; Ναι είναι ιδιαίτερος.

Πως θα αντιδρούσατε τώρα αν σας λέγαμε ότι τον πανηγυρισμό αυτόν τον έχει “κοπιάρει” ποδοσφαιριστής ομάδας στην Α’ Φθιώτιδας και με την πρώτη ευκαιρία… τον πραγματοποιεί;

Φωτογραφία από το προφίλ του Άγγελου Βαρυπάτη

Ο λόγος για τον Άγγελο Βαρυπάτη του Ολυμπιακού Λαμίας, ο οποίος στον αγώνα ντέρμπι με τη Δάφνη Λιβανατών σκόραρε από την άσπρη βούλα του πέναλτι και πανηγύρισε όπως ο ποδοσφαιριστής της αθηναϊκής ομάδας.

Την επόμενη ημέρα βέβαια, ο Τσούμπερ σκόραρε και αυτός από εκτέλεση πέναλτι και έκανε με τη σειρά του τον πανηγυρισμό με τα κλειστά μάτια!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button