Άλλα αθλήματα

Μέγαρα: Σοβαρό ατύχημα σε αγώνες με μηχανή – Τραυματίας μεταφέρθηκε με βεσπάκι (vid)

Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας στην πίστα στα Μέγαρα σημειώθηκε στις 2 Οκτωβρίου.

Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας στην πίστα στα Μέγαρα σημειώθηκε στις 2 Οκτωβρίου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου από το SpartaNews και μετέδωσε ο Alpha, διακρίνεται ο οδηγός να χάνει τον έλεγχο της μηχανής και να πέφτει άσχημα στο οδόστρωμα, κάνοντας τούμπες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τραυματίστηκε σοβαρά. Το εξοργιστικό είναι ότι μεταφέρθηκε εκτός πίστας με ένα… βεσπάκι, καθώς αν τον είχε παραλάβει το μοναδικό ασθενοφόρο που βρισκόταν στον χώρο και τον μετέφερε στο κέντρο Υγείας, τότε θα διακοπτόταν ο αγώνας.

«Δεν σταμάτησε ποτέ ο αγώνας» αναφέρει ο οδηγός που τραυματίστηκε

Ο Βασίλης Στάμου, ο οδηγός που τραυματίστηκε μίλησε στον Alpha.

«Δεν σταμάτησε ποτέ ο αγώνας. Πέρασε κάθετα την πίστα ένα βεσπάκι μαζί με το ασθενοφόρο με τον γιατρό. Ήρθε το ασθενοφόρο δίπλα μου, κατέβηκε ο γιατρός, με ρώτησε πως αισθάνομαι. Του είπα ότι πονάω πολύ στο στήθος και ανασαίνω με δυσκολία.

Και μου λέει: ”Ανέβα στο βεσπάκι να σε πάει στο μποξ”. Εκεί τα έχασα. Μου το είπε ο γιατρός και ο βοηθός αλυτάρχη που είχε το βεσπάκι. Πολύ κακώς ανέβηκα.

Δεν το σκέφτηκα, δεν ξέρω πάγωσα. Έσπασα πολλά πλευρά, αλλά δύο από αυτά ήταν σπασμένα και ήταν πάρα πολύ αιχμηρά και ήταν αυτά που μου έκαναν τη ζημιά και καρφώθηκαν στον πνεύμονα.

Προτίμησαν να συνεχίσουν τους αγώνες και να με κρατούν εκεί έως να επιστρέψει το ασθενοφόρο από το προηγούμενο περιστατικό» ανέφερε ο Βασίλης Στάμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button