Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ίδια συνταγή, αλλά και δυο «ανοικτές» θέσεις

Οι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. #slgr #panathinaikosfc #Jovanovic #προετοιμασία #slgrinterwetten

Οι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. #slgr #panathinaikosfc #Jovanovic #προετοιμασία #slgrinterwetten

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική του ευθεία για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο, έχοντας ένα και μοναδικό στόχο: Το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι, μετά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη και την εντός έδρας νίκη επί του Ιωνικού, θέλουν να χτίσουν ένα σερί και να πάρουν τους τρεις βαθμούς στην Αρκαδία.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Αχιλλέα Πούγγουρα να τίθεται στη διάθεσή του, ξεπερνώντας την κάκωση στο μετατάρσιο.

Ο Σέρβος τεχνικός είναι αναγκασμένος να κάνει αλλαγές στα τρια σερί ματς με Αστέρα, Ατρόμητο (Κύπελλο) και ΟΦΗ, αλλά όλα δείχνουν ότι δε θα προχωρήσει σε πολλές στο ερχόμενο ματς. Είναι εξαιρετικά πιθανό το βασικό σχήμα να παραμείνει το ίδιο και η ομάδα να παραταχθεί με την ενδεκάδα των τελευταίων δυο αναμετρήσεων.

Ωστόσο, υπάρχουν δυο διλλήματα…

Το ένα έχει να κάνει με το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Βέλεθ, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του. Από εκεί και πέρα, «παίζεται» μια θέση στο δεξί άκρο ανάμεσα στον Σάντσες και τον Κώτσιρα, που εδώ και μέρες προπονείται κανονικά.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button