ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κοντά σε Τόνσο και Σαράνοφ / Ψάχνει το «μπαμ» η Λαμία!

Με τον συνηθισμένο τρόπο ολοκλήρωσε το 2020 η εκπομπή «Τρίο Μπελκάντο». Η αθλητική ραδιοτηλεοπτική εκπομπή που αγαπήσατε, αποχαιρέτησε το 2020 όπως ακριβώς το υποδέχθηκε και το συνόδευσε σε όλη τη διάρκειά του.

Με τον συνηθισμένο τρόπο ολοκλήρωσε το 2020 η εκπομπή “Τρίο Μπελκάντο”…. Η αθλητική ραδιοτηλεοπτική εκπομπή που αγαπήσατε, αποχαιρέτησε το 2020 όπως ακριβώς το υποδέχθηκε και το συνόδευσε σε όλη τη διάρκειά του.

Με ειδήσεις!

Ειδήσεις για τον ΠΑΣ Λαμία μιας και είναι η μοναδική ομάδα της πόλης μας η οποία έχει υποχρεώσεις και απασχολεί καθημερινά το ρεπορτάζ. Άλλωστε είμαστε και σε περίοδο μεταγραφών, την αγαπημένη περίοδο κάθε φιλάθλου ο οποίος περιμένει να ακούσει ονόματα και να δει μεταγραφές για την ομάδα του.

Κάτι που στην Λαμία αναμένεται ακόμη μια χρονιά να γίνει σε μεγάλο βαθμό αφού η ανάγκη για την βαθμολογική ανάταση που θα φέρει την παραμονή είναι τέτοια που δεν επιτρέπει κάτι άλλο. Στο σημερινό “Τρίο Μπελκάντο” λοιπόν ακούστηκαν αρκετά πράγματα σχετικά με τα γραφικά της Λαμίας.

Πρώτο και κύριο το όνομα του Μάρτιν Τόνσο ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής βρίσκεται μια ανάσα από την Λαμία, με τα διαδικαστικά της μεταγραφής του να απομένουν για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έρχεται να δώσει λύσεις στη θέση του επιτελικού μέσου, εκεί που η Λαμία “πονά” φέτος. Από εκεί και έπειτα στο προσκήνιο έρχεται εκ νέου ο Μπόγιαν Σαράνοφ.

Ο 33χρονος Σέρβος πορτιέρε είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ της Λαμίας πριν από περίπου 2ο μέρες, με την αλλαγή προπονητή η περίπτωσή του φάνηκε να παγώνει ωστόσο όπως όλα δείχνουν οδεύουμε προς ανατροπή και συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έρχεται να δώσει λύσεις στη θέση κάτω από τα γκολποστ.

Τέλος, το “Τρίο Μπελκάντο” της Δευτέρας προχώρησε σε δύο ακόμη αποκαλύψεις. Αρχικά στο γεγονός ότι η Λαμία γλυκοκοιτάζει την περίπτωση ενός Αργεντίνου που αγωνίζεται στην ομάδα του Βόλου και τον οποίο οι κυανόλευκοι επιχειρούν να εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αλλά και στο μεγάλο μπαμ που προσπαθεί να κάνει η Λαμία στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου! Οι κυανόλευκοι προσπαθούν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην Super League, διακρίνεται με την ομάδα στην οποία ανήκει και ο οποίος μπορεί να….αφυπνίσει τους κυανόλευκους από τον λήθαργο στον οποίο βρίσκονται.

Βέβαια, η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν εξαρτάται μόνο από την πλευρά της Λαμίας, ωστόσο υπάρχει η επιθυμία για την υπέρβαση και την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας. Το σημαντικότερο; Ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο!

Δείτε τι ειπώθηκε στο σημερινό ¨Τρίο Μπελκάντο”

Διαβάστε επίσης

Back to top button