Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει Κορωπί ο Κουρμπέλης, παίζει με Λαμία ο Σένκεφελντ

Παίζει κανονικά στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία ο Σένκεφελντ. #slgr #panathinaikosfc #lamiafc #slgrinterwetten #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία

Παίζει κανονικά στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία ο Σένκεφελντ. #slgr #panathinaikosfc #lamiafc #slgrinterwetten #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία

Επιστρέφει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» από την Κυριακή ο Δημήτρης Κουρμπέλης όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, για να συνεχίσει με το πρόγραμμά του αυτή την φορά στον Παναθηναϊκό, με φόντο την επάνοδό του στην δράση.

«Μετά το ατομικό του πρόγραμμα που έκανε στην Τρίπολη, ο Δημήτρης Κουρμπέλης επιστρέφει την Κυριακή στο Κορωπί για να συνεχίσει το πρόγραμμα και να μπει στην τελική ευθεία. Πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα δεν το ξέρουμε, θα το δούμε μέρα με την μέρα. Ας ελπίσουμε τον επόμενο μήνα να έχουμε κάποια νέα να πούμε. Τον έχει απόλυτη ανάγκη ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να παίξει και με τρία χαφ, να έχει επιλογές ο Γιοβάνοβιτς», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν θα παίξει στο ματς της δεύτερης ομάδας του «τριφυλλιού» με την ΑΕΚ Β΄, αφού θα είναι διαθέσιμος με την Λαμία, όπου θα πάρει και χρόνο συμμετοχής.
Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι η επιστροφή του Σέιχ Νιάς, που έχει στείλει και επιστολή στην διοίκηση της Λιλ για να φύγει επειδή δεν παίζει, στον Παναθηναϊκό θα κριθεί από το τι θα θέλει η γαλλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button