Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 3.80 σε Ισπανία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_bet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports_bet

Πάμε σήμερα στο Σαββατιάτικο στοιχηματικό πρόγραμμα με γεμάτο κουπόνι πρίν την διακοπή των εθνικών ομάδων. Στην Ελλάδα έχουμε τρεις αναμετρήσεις, στις 17:15 ΟΦΗ-Ατρόμητος την ίδια ώρα ΠΑΣ Γιάννενα-Παναιτωλικός και στις 19:30 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ.

Στην Ισπανία και την LaLiga στις 22:00 ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και την πολύ ανεβασμένη φέτος Ράγιο Βαγιεκάνο. Στην Premier League νωρίς το μεσημέρι στις 14:30 έχουμε το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Στην Ιταλία ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Φιορεντίνα στις 19:00. Και τέλος στην Γαλλία στις 18:00 Λίλ-Ανζέ και στις 22:00 έχουμε το Μπορντό-Παρί Σςν Ζερμέν.

Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθούμε και σήμερα σε Ισπανία και Γαλλία. Στην Ισπανία στις 17:15 Θέλτα-Μπαρτσελόνα και στην Γαλλία στις 18:00 Λίλ-Ανζέ.

 Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button