Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Είναι το κρύο… τσουχτερό» αλλά στις Κομποτάδες υπάρχει η λύση! (φωτογραφίες)

Μπορεί το κρύο σήμερα να ήταν τσουχτερό, όμως οι φίλοι του φθιωτικού ποδοσφαίρου που ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό Κομπατάδων και τον Αστέρα Αγίου Σεραφείμ... βρήκαν τη λύση! #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΚύπελλοΕρασιτεχνών #ΕθνικόςΚομπατάδων #Αστέρας_ΑγίουΣεραφείμ #τα_παράξενα_του_τοπικού

Μπορεί το κρύο σήμερα να ήταν τσουχτερό, όμως οι φίλοι του φθιωτικού ποδοσφαίρου που ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό Κομπατάδων και τον Αστέρα Αγίου Σεραφείμ… βρήκαν τη λύση!

Σήμερα το απόγευμα και στο πλαίσιο της Γ΄φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας, ο Εθνικός Κομπατάδων υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Αστέρα Αγίου Σεραφείμ, με τους γηπεδούχος να παίρνουν τη νίκη με 2-0 σκορ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ).

Το κρύο… τσουχτερό σήμερα με τον αέρα κατά κύριο λόγο να δυσκολεύει την προσπάθεια τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και του κόσμου που ήθελε να βρεθεί στο γήπεδο.

Παρόλο αυτά, οι άνθρωποι στις Κομπατάδες έχουν τη λύση. Κατά την διάρκεια του αγώνα λοιπόν, οι φίλοι του Εθνικού που παρακολουθούσαν τον αγώνα είχαν ανάψει φωτιά, πάντα ελεγχόμενα, έτσι ώστε να κάθονται εκεί γύρω και να ζεσταίνονται!

Έξυπνο; Ναι, αλλά χρειάζεται προσοχή! :)

Δείτε τις φωτογραφίες του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button