Τοπικά Σπορ

Χάντμπολ: Ιστορική πρεμιέρα για τους Αμφικτύονες Λαμίας στη Β΄Εθνική!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, η ομάδα Αμφικτύονες Λαμίας θα συμμετέχει στη Β΄Εθνική χάντμπολ ανδρών.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, η ομάδα Αμφικτύονες Λαμίας θα συμμετέχει στη Β΄Εθνική χάντμπολ ανδρών.

Ο σύλλογος που μετρά μόλις 6 χρόνια ζωής, είναι έτοιμος για το επίσημο ντεμπούτου του στη Β΄Εθνική χάντμπολ Ανδρών και η πρεμιέρα του θα γίνει τελικά κόντρα στον Έσπερο Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Κανονικά, οι Αμφικτύονες θα έκαναν πρεμιέρα εντός έδρας με αντίπαλο τον Ιδομενέα Γαλατά από τα Χανιά στο Χαλκιοπούλειο όμως ο αγώνας αναβλήθηκε κι έτσι το πρώτο παιχνίδι της Λαμιώτικης ομάδας θα είναι με τον Έσπερο Καλλιθέας εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική χάντμπολ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ένας σύλλογος ο οποίος διανύει την 6η σεζόν “ζωής” του και μεγαλώνει μέρα με την μέρα είναι οι Αμφικτύονες Λαμίας.

Πριν απο έξι χρόνια άνθρωποι με όρεξη και μεράκι “έστησαν” τις γερές βάσεις μέσω των Ακαδημιών του συλλόγου, που έχει στις τάξεις του, πάνω από 80 παιδιά, εμποτίζοντας στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες με την γνώση του αθλήματος και την χαρά του ευ αγωνίζεσθε.

Μετά από έξι χρόνια με πολλή δουλειά πολλές αντιξοότητες, αλλά με πολύ όρεξη, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Ο ΑΠΣ Αμφικτύονες Λαμία, συμμετέχει για πρώτη φορά στην Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών [Α’ όμιλος-1ος υποόμιλος] με αθλητές είναι από τα σπλάχνα του συλλόγου!

Οι μικροί μεγαλωσαν και θα δοκιμαστούν στην κατηγορία των ανδρών. Στην ομάδα επίσης συμμετέχουν και φοιτητές αλλά και αθλητές της περιοχής που αγαπούν το χαντμπολ.

Ο στόχος είναι μια αξιοπρεπής παρουσία στο πρωτάθλημα και η απόκτηση εμπειριών.
Στο τιμόνι βρίσκονται δύο έμπειροι προπονητές.

Ο Γιάννης Τσιάπας με βοηθό του τον Απόστολο Πουγκακιώτη και είναι σίγουρο ότι όλοι οι στόχοι θα επιτευχθούν σιγά-σιγά.

Στόχος του ΑΠΣ Αμφικτυονες μετά την υλοποίηση της ανδρικής ομάδας, είναι η ανάδειξη του πανέμορφου αυτού αθλήματος, η σταθεροποίηση και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στις Εθνικές κατηγορίες.

Μια ανδρική ομάδα η οποία βασίζεται στο αρχικό πλάνο του συλλόγου. Να αναδεικνύονται παίκτες από το “φυτώριο” οι οποίοι στην συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν μέσω της μεγάλης ομάδας έχοντας πάντοτε την βοήθεια και στήριξη του συλλόγου!

Ευχόμαστε καλή αρχή στους Αμφικτύονες στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Στην φωτογραφία οι νεαροί αθλητές του συλλόγου που απαρτίζουν την ΄΄ανδρική΄΄ του ομάδα η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 12.μ με αντίπαλο τον Έσπερο Καλλιθέας στην Αθήνα συμμετέχωντας στον 1ο υποόμιλο του Α’ ομίλου της Β΄ Εθνικής χάντμπολ.

Το ματς της πρεμιέρας με τον Ιδομενέα Γαλατά από τα Χανιά στο Χαλκιοπούλειο αναβλήθηκε κι έτσι το πρώτο παιχνίδι της Λαμιώτικης ομάδας θα είναι με τον Έσπερο Καλλιθέας εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική χάντμπολ

Διαβάστε επίσης

Back to top button