ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξεκίνησε προετοιμασία η Λαμία / Γεμάτο το απουσιολόγιο του Τεννέ

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία Λαμία μπαίνει σε mood Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ το Σάββατο 21/11 θα υποδεχθεί στο Αθανάσιος Διάκος στις 15:00 τον Αστέρα Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς με μοναδικό στόχο να μην ηττηθεί και εννοείται τη νίκη που θα δώσει βαθμολογική ανάσα στον σύλλογο ο οποίος μέχρι τώρα είναι στον πάτο της βαθμολογίας με 1 βαθμό.

Η προετοιμασία τώρα ξεκίνησε, όμως ο Τεννές δεν έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του.

Εκτός λοιπόν από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Ζήσης Χατζηστραβός ο οποίος γυρισε με τραυματισμό από την εθνική Ελπίδων, ο Λουκάς Βύντρα, ο Ιμπραχίμ Νιάσε, ο Κώστας Σταμούλης, ο Κωνσταντίνος Προβυδάκης, ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα, ο Μιγκέλ Μπιανκόνι ,ο Άνταμ Τζανετόπουλος και ο Αλέχο Μπλάνκο.

Τους λόγους γιά τους οποίους είναι εκτός οι συγκεκριμένοι παίκτες θα τους ακούσετε στις 19:00 στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Λαμία, #ΤρίοΜπελκάντο.

Από την άλλη στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ανέστης Βλαχομήτρος ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τίθεται στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάσος Καραμάνος, μετά την σύγκρουση που είχε με αντίπαλο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, προπονείται και αγωνίζεται με ειδική μάσκα στο πρόσωπο.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες του ΠΑΣ μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις με τον γυμναστή της ομάδας ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και έπειτα πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό με τον Τεννέ παρόλο αυτά να κράτα καλά κρυμμένες τις σκέψεις του για τη βασική ενδεκάδα του σαββατιάτικου αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button