Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Οι τέσσερις ομάδες που θα «παλέψουν» για το εισιτήριο του τελικού!

Η Γ΄φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε και πλέον γνωρίζουμε τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του θεσμού. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΚύπελλοΦθιώτιδας #Α_Β_Φθιώτιδας #ζευγάρια

Η Γ΄φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε και πλέον γνωρίζουμε τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του θεσμού. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΚύπελλοΦθιώτιδας #Α_Β_Φθιώτιδας #ζευγάρια

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε και πλέον γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι σύλλογοι που θα διεκδικήσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό.

Ο Εθνικός Κομποτάδων κέρδισε με 0-1 τον Αστέρα Αγ. Σεραφείμ και σε συνδυασμό με το 2-0 στην έδρα του, πανηγύρισε την πρόκρισή του στον ημιτελικό. Η ομάδα του Φώτη Καραμπότση, αποτελεί τη μεγάλη φετινή έκπληξη του θεσμού, καθώς είναι η μοναδική ομάδα από τη Β΄Φθιώτιδας που συνεχίζει να αγωνίζεται στο Κύπελλο.

Από την άλλη τώρα, η μοναδική ομάδα από τη Γ΄Εθνική που λαμβάνει μέρος στο Κύπελλο Φθιώτιδας είναι ο ΑΠΟ Αταλάντης, ο οποίος πέτυχε άλλα 7 γκολ στην ομάδα του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου και πήρε εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο ντέρμπι της Μαλεσίνας… έγινε ένας μικρός χαμός. Η γηπεδούχος ΑΕΜ, είχε χάσει με 2-1 από τον Αστέρα Σταυρού στην έδρα του και ήθελε πάση θυσία τη νίκη με διαφορά τερμάτων για να προκριθεί. Γκολ είχαμε και μάλιστα τέσσερα όμως ήταν από 2 για κάθε ομάδα. Οπότε, με το τελικό 2-2 η πρόκριση κατέληξε στα χέρια του Αστέρα.

Τέλος, Δάφνη και Προοδευτική αναμετρήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες ξανά στο γήπεδο των Λιβανατών, όπου για το Κύπελλο οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα με 3-0 σκορ από τον πρώτο αγώνα οπότε το τελικό 1-1 τους βόλεψε παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Πλέον, στα ημιτελικά ο ΑΠΟ Αταλάντης θα παίξει στην έδρα του Εθνικού Κομποτάδων ενώ ο Αστέρας θα υποδεχθεί τη Δάφνη Λιβανατών.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button