ΒόλεϊΤοπικά Σπορ

«Πάλεψε» με τις απουσίες και τη ΧΑΝΘ ο ΑΠΣ Φθίας!

Ετκός από τον αντίπαλό του, την ΧΑΝΘ, ο ΑΠΣ Φθίας είχε να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ετκός από τον αντίπαλό του, την ΧΑΝΘ, ο ΑΠΣ Φθίας είχε να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Για την Α2 Ανδρών στο βόλεϊ, ο ΑΠΣ Φθίας αντιμετώπισε εκτός έδρας τη ΧΑΝΘ από την οποία και ηττήθηκε με 3-0 σετ.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή δύσκολο για τους Λαμιώτες καθως η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελεί μία από τις καλύτερες της κατηγορίας. Μάλιστα, το ματς έγινε ακόμη πιο δύσκολο για τη Φθία αφού είχε μόλις 6 αθλητές διαθέσιμους. Παρόλο αυτά όλοι τους «πάλεψαν» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Α2 Εθνική αντρών

Χανθ – ΑΠΣ Φθια 3-0

Κοντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, η ομάδα μας με πάρα πολλές ελλείψεις (6 αθλητές μας), προσπάθησε κ έκανε μία τίμια εμφάνιση.

Ο Θ. Παπαθωμοπουλος δήλωσε :

Το παιχνίδι αυτό δεν μπορούμε να το κρίνουμε, είχαμε πολλές απουσίες. Πρώτη φορά στην ζωή μου ακολούθησα αποστολή με 6 αθλητές σύνολο. Είναι κρίμα για κάποιους αθλητές μας αυτή η εικόνα γιατί αφήνουν τις δουλειές τους, τα φροντιστήρια τους ενώ κάποιοι άλλοι κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους.

Και οι 6 σήμερα ήταν υπέροχοι, τους ευχαριστώ πολύ!

Αγωνιστικά έπαιξαν πολύ καλά όλα τα παιδιά… Πολύ καλός ο 15χρονος Γεωργουσοπουλος (κ σίγουρα με πολύ προπόνηση μπορεί και καλύτερα) δεν φοβήθηκε, έκανε κ λάθη αλλά συνέχισε κάνοντας μία μεστή εμφάνιση για την ηλικία του.

Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας, αφού σε 2 βδομάδες παίζουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να μαζευτούμε κ να παλέψουμε όλοι μαζί..Να γίνουμε ομάδα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button