Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρώτη νίκη για Γιάννινα!

Την πρώτη του νίκη στη Superleague πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ριζούπολης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Λάμπρου

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Ηπειρώτες αγωνιζόμενοι με επτά παίκτες από πέρυσι εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους και πήραν τη νίκη.

Ανέτοιμος ο Απόλλωνας με τις πολλές αλλαγές. Ήττα στο ντεμπούτο του Μοντεαγούδο στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 80′ η γηπεδούχος ομάδα αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ήττα.

Ο Απόλλωνας παρόλο που είχε τη κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι, είχε πρόβλημα τόσο στη δημιουργία όσο και στις εναλλαγές τις μπάλας δείγμα του ότι είναι αδούλευτος.

Ο ΠΑΣ αφού άντεξε στα πρώτα 20 λεπτά, βγήκε μπροστά, απείλησε με τον Μυστακίδη στο 33′ και τον Λέο στην επαναφορά της μπάλας και στο 41′ με τον Γάλλο επιθετικό έκανε το 0-1 στη Ριζούπολη.

Στο β’ μέρος η εικόνα ήταν ίδια. Αλλά η εμπειρία και η συνοχή που έχουν οι Ηπειρώτες έγυραν προς το μέρος τους το ματς.

Στο 60′ και από το… πουθενά ο Νικολιάς έκανε το 0-2 και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση νίκη.

Ο Απόλλωνας δεν πέταξε λευκή πετσέτα. Αλλά δε μπορούσε και να βρει τον τρόπο να φτάσει στη περιοχή του Βελλίδη. Τελικά στο 79′ από μία στραβοκλωτσιά, ο Ελ Χέλβε που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, η Ελαφρά Ταξιαρχία μείωσε σε 1-2.

Τίποτα όμως περισσότερο αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως έπαιξε και με παίκτη περισσότερο (Απβολήθηκε ο Κάστρο στο 84′).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Στάθης, Τζανετόπουλος(73′ Γκίνο), Κύργιας, Ναδάλες, Γκονζάλες(59′ Σικαμπάλα), Ντ’ Ούρσο(73′ Ελ Χέλβε), Πέδρο, Τριάδης, Μπεντινέλι, Μάντζιος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Κάστρο, Λίλα, Νικολιάς, Βιντάλ(88′ Σκόνδρας), Μυστακίδης(80′ Αθανασιάδης), Μπατίστ-Λεο(69′ Κρισμάν)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button