Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έκοψε» τη φόρα του Φραντζή η Θύελλα Ροδωνιάς! (φωτορεπορτάζ+βίντεο)

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας ο ΑΟ Φραντζή υποδέχθηκε στο γήπεδό του τη Θύελλα Ροδωνιάς. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΑΟΦραντζή #ΘύελλαΡοδωνιάς #φωτορεπορτάζ #LamiaSports

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας ο ΑΟ Φραντζή υποδέχθηκε στο γήπεδό του τη Θύελλα Ροδωνιάς. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΑΟΦραντζή #ΘύελλαΡοδωνιάς #φωτορεπορτάζ #LamiaSports

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Φραντζή και Ροδωνιά, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες των ποδ/στών, πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια, σε ένα βαρύ γήπεδο, αλλά αυτό έδωσε μια άγρια ομορφιά στο παιχνίδι, από το οποίο μάλλον οι γηπεδούχοι φεύγουν ευχαριστημένοι, αφού ισοφάρισαν λίγο πριν τη λήξη, κλέβοντας το τρίποντο από τους παίκτες των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι, όμως ήταν αυτοί που προηγήθηκαν νωρίς με δύο τέρματα. Παίζοντας έξυπνα οι παίκτες της Ροδωνιάς έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και τους περίμεναν. Έχοντας σε καλή μέρα όλες τις γραμμές τους  και με τις αντεπιθέσεις αιφνιδίασαν τους παίκτες του Φραντζή. Όταν χρειάστηκε μάλιστα ο νεαρός τερματοφύλακας της Ροδωνιάς απέκρουε τις όποιες ευκαιρίες δόθηκαν στους γηπεδούχους και με την άμυνά τους να κρατάει μακριά τους επιθετικούς του Φραντζή. Οι γηπεδούχοι είχαν την άκαρπη υπεροχή και μετά το 70΄, που οι φιλοξενούμενοι κουράστηκαν, πίεσαν πολύ και ευτύχησαν στο τέλος να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

Μόλις στο 5΄ο Καλαντζής πήρε την ωραία ασίστ του Ντζιαβίδα Γιάννη και από θέση πλάγια δεξιά με ένα όμορφο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 12΄πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, ο Ντζιαβίδας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας το καταφανέστατο πέναλτι. (χωρίς όμως ο διαιτητής να βγάλει την κάρτα στον αμυντικό των γηπεδούχων). Το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Κυρμιτσής και σημείωσε το 0-2!

Στο15΄πάλι ο Κυρμιτσής βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το σουτ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσαντήλα.

Πάλι οι φιλοξενούμενοι στο 20΄, με τον Βλάχο αυτή τη φορά, να πετά τη μπάλα όμως άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο 30΄ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τους γηπεδούχους σε μια φάση που η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο(!) παίκτη της Ροδωνιάς, αλλά μετά τις διαμαρτυρίες των παικτών των φιλοξενούμενων και την υπόδειξη του βοηθού, που έλεγχε την περιοχή, ο διαιτητής πήρε πίσω τη λάθος απόφασή του, δίνοντας κόρνερ.

Στ 35΄και 37΄οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ με τον Αλεξίου, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας της Ροδωνιάς τον νίκησε μπλοκάροντας τη μπάλα στα κοντινά πλασέ που έκανε!

Στο 40΄πάλι ο Τριανταφύλλου πετάχτηκε ψηλά στην δεξιά του πλευρά, βγάζοντας υπέροχα σε κόρνερ το φαρμακερό φάουλ του Χρυσαφόπουλου.

Το Β΄μέρος οι γηπεδούχοι στο 50΄ είχαν το σουτ του Στοφόρου το οποίο πέρασε άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να τριπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 52΄, όταν ο Ντζιαβίδας έβγαλε το Βλάχο απέναντι στον Τσαντήλα, αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να μειώσουν το σκορ σε 1-2, όταν στο 62΄ο Τσιώλης στην απόκρουση της άμυνας των φιλοξενούμενων, “βρήκε” σωστά τη μπάλα και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Και ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη ευκαιρία, ήρθε ο Χρυσαφόπουλος στο 87΄με ένα σουτ κεραυνό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, σημειώνοντας το 2-2,το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Πολλά παράπονα (για μια ακόμη φορά) έχουν οι φιλοξενούμενοι για το διαιτητή της συνάντησης κ. Καραγιάννη Δ., που είχε βοηθούς τους Παπαντώνη Γ.(υπέδειξε σωστά το λάθος του διαιτητή) και Γάκο Σ.

ΣΗΜ: Οι γηπεδούχοι και οι παίκτες των φιλοξενούμενων με δικό τους τρόπο ο καθένας, εξέφρασαν την αντίδρασή τους ενάντια στο ΡΑΤΣΙΣΜΟ(με πανό οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι με μια ιδιαίτερη ενέργεια, βάζοντας φούμο(μαύρες γραμμές στα πρόσωπά τους)

Ακόμη οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, για τον επαγγελματία και φίλο της ΘΥΕΛΛΑΣ, Κ. Βαστάκη, ο οποίος βοηθούσε την ομάδα στο πλύσιμο των ρούχων χρόνια τώρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο ΦΡΑΝΤΖΗ (Αποστόλου Ι.): Τσαντήλας, Κάλλος,Μούτσελος(82΄Γκιολές), Αρβανίτης(λ. τρ. 75΄Μαντζιούρας), Συγγούνης, Τσαπραζλής, Κεκετσίδης, Θωμόπουλος(46΄Τσιώλης), Αλεξίου(70΄Ντούλας), Χρυσαφόπουλος, Στοφόρος

ΘΥΕΛΛΑ”  ΡΟΔΩΝΙΑΣ:(Γιαννούτσος Ι.): Τριανταφύλλου, Μεμαϊντίνης, Κωνσταντακόπουλος, Κόκκοτας, Γιαννούτσος Ι., Κατσακιώρης Ν., Βλάχος(85΄Πολύζος Ρ.), Καλαντζής(λ. τρ.70΄ Κρέτσης), Ντζιαβίδας Γιάννης, Κυρμιτσής(60΄Γαλανός), Γεωργαλής

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ντζιαβίδας

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button