Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε… των 14 γκολ σε μιάμιση σεζόν!

Σπάει τα κοντέρ ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έφτασε τα 8 γκολ τη φετινή σεζόν. #stoiximan_slgr #pasgianninafc #Erramuspe #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Σπάει τα κοντέρ ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έφτασε τα 8 γκολ τη φετινή σεζόν.

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε συνεχίζει να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του ΠΑΣ Γιάννινα, όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Ο 32χρονος στόπερ ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη πριν από 2,5 χρόνια για χάρη του “Άγιαξ” κι έχει εξελιχθεί στον απόλυτο ηγέτη του ΠΑΣ.

Ιδίως τις δύο τελευταίες σεζόν προσφέρει σημαντικές βοήθειες και στο σκοράρισμα. Από πέρυσι έδωσε τα διαπιστευτήριά του, καθώς μας συστήθηκε ως… σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις πέναλτι, μετρώντας 6/6 εύστοχες εκτελέσεις.

Φέτος ωστόσο ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα, αφού έφτασε τα 8 γκολ σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μετά κι από αυτό που σημείωσε στην Τρίπολη, για το τελικό 1-1 με τον Αστέρα. Είχε σκοράρει επίσης στο 1-1 της περασμένης εβδομάδας με τον Παναιτωλικό, στο 3-1 στη Λιβαδειά, στο 2-2 με τον Ιωνικό (2/2 εκτελέσεις πέναλτι), στην ήττα με 1-4 από τον Παναιτωλικό, στο 2-1 επί του Λεβαδειακού στον α’ γύρο, αλλά και στο 1-1 με τη Λαμία τη 2η αγωνιστική.

Κι αν πέρυσι ο Αργεντινός αμυντικός σκόραρε μόνο από τα 11 μέτρα, φέτος μόνο τα τρία από τα οχτώ τέρματά του ήρθαν από την “άσπρη βούλα” (μετράει 9/9 εύστοχα πέναλτι με τη φανέλα του ΠΑΣ) και συνεχίζει έτσι να οδηγεί την κούρσα των σκόρερς του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας δύο περισσότερα από τον Ρουμάνο επιθετικό Μπάλαν.

Επιπλέον με τα οχτώ του γκολ έπιασε τους Αϊτόρ και Σπόραρ στην πρώτη πεντάδα των σκόρερς της Super League, αμφότεροι όμως σημείωσαν τα μισά τους τέρματα με πέναλτι. Περισσότερα έχουν μόνο οι Μπακαμπού, Λιβάι, Καρέλης, μετρώντας από 11 γκολ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button