Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρτενσον

Παίκτης του Παναιτωλικού με κάθε επισημότητα είναι ο Γιόχαν Μάρτενσον, με τα «καναρίνια» να ανακοινώνουν την απόκτηση του έως τον Ιούνιο του 2023. #slgr #panaitolikosfc #JohanMartenson #slgrinterwetten

Παίκτης του Παναιτωλικού με κάθε επισημότητα είναι ο Γιόχαν Μάρτενσον, με τα «καναρίνια» να ανακοινώνουν την απόκτηση του έως τον Ιούνιο του 2023.

Στην απόκτηση του 32χρονου Σουηδός αμυντικού χαφ Γιόχαν Μάρτενσον προχώρησε ο Παναιτωλικός, με τους Αγρινιώτες να βρίσκουν στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Βαρόνε.

Οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα και τελικά η συμφωνία επικυρώθηκε την Τρίτη (21/12) με την ομάδα του Αγρινίου να ανακοινώνει την απόκτηση του ως τον Ιούνιο του 2023.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Γιόχαν Μάρτενσον υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2023. Ο Σουηδός μέσος αγωνίζονταν την τελευταία τριετία στην Έρεμπεο. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 17.

Για την ένταξή του στον Παναιτωλικό δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μου άρεσε το πρότζεκτ του Παναιτωλικού και η προσέγγισή του. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που δημιουργεί το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναιτωλικού και να δώσω το 100% για να τον βοηθήσω στη συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων».

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Διαβάστε επίσης

Back to top button