Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η γκολάρα του Κωστίκα… “σκότωσε” την ΑΕΚ Β’! (vid)

Ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Βασίλης Κωστίκας, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ δίνοντας τη νίκη στην Καλλιθέα απέναντι στην ΑΕΚ Β'. #slgr2 #aekfc #kallitheafc #Κωστίκας #season2021_2022

Ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Βασίλης Κωστίκας, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ δίνοντας τη νίκη στην Καλλιθέα απέναντι στην ΑΕΚ Β’. #slgr2 #aekfc #kallitheafc #Κωστίκας #season2021_2022

Αήττητο ήταν και πάει… Η ΑΕΚ Β’ έχασε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με 1-0 στην Καλλιθέα από τους ανώτερους στο μεγαλύτερο διάστημα γηπεδούχους.

Την πρώτη της ήττα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής γνώρισε η ΑΕΚ Β’ στην Καλλιθέα από την τοπική ομάδα σε ματς, όπου οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που άξιζαν με δεδομένο πως είχαν φάσεις και δύο δοκάρια.

Πιο επικίνδυνη η Καλλιθέα, δοκάρι με Μαρουκάκη

Με μεγάλη ζωντάνια μπήκε στο ματς η Καλλιθέα. Οι οικοδεσπότες έλεγξαν τον ρυθμό, είχαν την κατοχή και προσπάθησαν να δημιουργήσουν καταστάσεις στην εστία της ΑΕΚ Β’.

Μέχρι το 30′ η Καλλιθέα ναι μεν πατούσε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν είχε τη μεγάλη φάση. Την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ Β’ απειλούσε για πρώτη φορά στο 33′ με σουτ του Γιούση.

Στο 34′, όμως, έγινε η φάση του ημιχρόνου με την Καλλιθέα να στέκεται άτυχη σε τριπλή ευκαιρία με τον Νάτση σε πρώτο χρόνο να σημαδεύει το δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ με τους Μαρουκάκη και Ρώσση στο «ριμπάουντ» να μην μπορούν να νικήσουν τον γκολκίπερ της ΑΕΚ Β’.

Έτσι το ημίχρονο έληξε με 0-0 με την Καλλιθέα βάσει εικόνας να δικαιούται ίσως κάτι παραπάνω από το ματς.

Νέο δοκάρι η Καλλιθέα, απάντησε η ΑΕΚ και γκολ για τους γηπεδούχους

Με την έναρξη του β’ μέρους η ΑΕΚ άλλαξε σύστημα και από το 3-4-3 πήγε στο 4-2-3-1 με τον Ρουκουνάκη να αντικαθιστά τον Αρβανίτη, την ώρα που η Καλλιθέα έμπαινε με φόρα και απειλούσε. Συγκεκριμένα, στο 47′ η γηπεδούχος είχε δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Κύργια για να ακολουθήσει νέα απειλή με το σουτ του Μαρουκάκη (48′).

Για να φθάσουμε στο 58′ και την πρώτη κλασική ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους», όπου ο Μουστακόπουλος με εξ επαφής κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Το 0-0 παρέμενε με την Καλλιθέα έπειτα από «φθηνό» λάθος του Κορνέζου να απειλεί στο 69′. Ο Τσιντόνης γύρισε για τον Μαρουκάκη, ο οποίος εξ επαφής με προβολή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Βάσει εικόνας η Καλλιθέα δικαιούταν το γκολ και έτσι έγινε με έναν παίκτη που μετρούσε λίγα δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα ο Κωστίκα μπήκε στο ματς στο 77′ αντί του Τσιντόνη και στο 79′ με ωραία κίνηση και σουτ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

`Η ΑΕΚ Β’ προσπάθησε να αντιδράσει. Πίεσε, αλλά δεν απείλησε την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Βοσνιάδης, Κοντοχρήστος (62′ Βασιλούδης), Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας (77′ Χατζηδίμπας), Ρέντζας, Τσιντόνης (77′ Κωστίκα), Μπουλούλης, Νάτσης, Μουνιέ, Μαρουκάκης (71′ Κονέ).

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Αρβανίτης (46′ Ρουκουνάκης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Ραντόνια (60′ Παρράς), Γερολέμου (60′ Αμμούρ), Μουστακόπουλος, Μπούσης (74′ Κάτσικας), Ε. Χριστόπουλος, Γιούσης (74′ Τζ. Γκαρσία), Κοσίδης.

Διαιτητής: Ριγόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Μανάσης (Τρικάλων)
4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Κίτρινες κάρτες: 15′ Ευαγγέλου, 90′ Βασιλούδης

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button