Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η Τουλούζ… «τσεκάρει» Ενσικουλού!

Ποιος είπε πως ο Κλαρκ Ενσικουλού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μονάχα ελληνικών ομάδων (ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία) που άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο εξέτασαν κι εξετάζουν την προοπτική της συνεργασίας τους;…

Τα έργα και οι ημέρες του Κογκολέζου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα του Πλατανιά, έχουν «μαγνητίσει» τις κεραίες και συλλόγων του εξωτερικού και μάλιστα μία εξ αυτών είναι πολύ πιθανόν να περάσει στο…παρασύνθημα για την απόκτησή του.

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έχει όλες τις «ζουμερές» λεπτομέρειες.

Μετά τις «ματιές» της ΑΕΚ και τo “like” του Αστέρα Τρίπολης, θετικό report για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή έχουν και στην Τουλούζ. Σημειώστε, πως ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας Πασκάλ Ντουμπράζ γνωρίζεται πολύ καλά με τον Ενσικουλού και ξέρει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του από το διάστημα της κοινής θητείας τους (2012-15) στην Εβιάν.

Ο Ντουμπράζ δεν ξέχασε τον Ενσικουλού και παρακολουθώντας την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πλατανιά και γνωρίζοντας πως ο 25χρονος παίκτης έχει συμβόλαιο με την κρητική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και ρήτρα (buy out) 250 χιλιάρικα, έχει συμπεριλάβει ψηλά το όνομά του στην ατζέντα του εν όψει Ιανουαρίου και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να περάσει στο επόμενο βήμα ή αλλιώς στο…παρασύνθημα για την απόκτησή του.

Παρεμπιπτόντως, ο Ενσικουλού δεν είναι ο μοναδικός παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος που βρίσκεται στη μεταγραφική short list της Τουλούζ.

πηγή: marca-sl.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button