Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ουζουνίδης!

Ματς ζωής και θανάτου φαίνεται ότι θα είναι αυτό στα Γιάννενα για το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η «SportDay», η εικόνα της ΑΕΚ και τα αποτελέσματά της στα επόμενα τρία ματς του πρωταθλήματος (ΠΑΣ Γιάννινα εκτός, Αστέρας Τρίπολης εντός και Πανιώνιος εκτός) θα κρίνουν πολλά στη συνεργασία με τον Ουζουνίδη.

Μάλιστα, το ματς στα Γιάννενα φαίνεται να είναι το πιο επικίνδυνο για τον Ουζουνίδη καθώς ένα αρνητικό αποτέλεσμα ενδέχεται να φέρει εξελίξεις.

Διότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης της ΑΕΚ αν η ομάδα παρουσιάσει απέναντι στον ΠΑΣ το προβληματικό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών.

Υπάρχουν φωνές μέσα στην ΑΕΚ που κάνουν λόγο για έλλειψη χημείας μεταξύ του προπονητή και των παικτών κάτι που έχει γίνει γνωστό πλέον και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Η ανάγκη για μια αλλαγή είναι πλέον ξεκάθαρη και όπως είναι φυσικό και επόμενο εκείνος που θα πληρώσει το μάρμαρο θα είναι ο προπονητής. Ήδη στο μυαλό του ισχυρού άνδρα της Ένωσης ωριμάζει η σκέψη της επόμενης μέρας αν τα πράγματα στραβώσουν ακόμα περισσότερο.

Πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button