Μαχητικά αθλήματαΤοπικά Σπορ

Αναβάλλεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό μετά την αποβολή των Ελλήνων αθλητών από τις διεθνείς διοργανώσεις με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. #TaeKwonDo #πρωτάθλημα #covid19 #κρούσματα #season2021_2022

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό μετά την αποβολή των Ελλήνων αθλητών από τις διεθνείς διοργανώσεις με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Με ανακοίνωση της η ΕΛΟΤ αναβάλει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών γυναικών.

Ανακοίνωση της ΕΛΟΤ για την αναβολή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών:

«Την απόφαση για αναβολή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου, στην Χαλκίδα, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, έλαβε η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ).

Επιθυμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό ήταν και παραμένει, η μαζική συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των συγκεκριμένων ηλικιακών κατηγοριών -δεδομένου ότι αποτελεί κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο αλλά και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2022- κάτι που ενδεχομένως να μην ήταν εν τέλει δυνατόν λόγω της επέλασης του κορονοϊού και της παραλλαγής Όμικρον.

Για τον λόγο αυτό, η ΕΛΟΤ, θέλοντας να προστατεύσει το θεσμό της διοργάνωσης που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των πανελλήνιων πρωταθλημάτων της, αποφασίζει την αναβολή του.

Όσον αφορά στο Κύπελλο «Γιώργος Βόλαρης» θα πραγματοποιηθει ΚΑΝΟΝΙΚΑ το τριήμερο 28, 29 και 30 Ιανουαρίου, στο κλειστό της Κανήθου».

Διαβάστε επίσης

Back to top button