ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παράταση μέχρι τις 23 Ιανουαρίου στα μέτρα: Παραμένει το «ταβάνι» των 1000 ατόμων στα γήπεδα

Την παράταση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού εισηγείται η επιτροπή των ειδικών για τουλάχιστον μια ακόμη εβδομάδα, δηλαδή έως τις 23 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει πως παραμένει το... ταβάνι των 1000 ατόμων στα γήπεδα! #slgr #covid19 #slgrinterwetten #season2021_2022 #νέα_μέτρα #γήπεδα #κόσμος

Την παράταση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού εισηγείται η επιτροπή των ειδικών για τουλάχιστον μια ακόμη εβδομάδα, δηλαδή έως τις 23 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει πως παραμένει το… ταβάνι των 1000 ατόμων στα γήπεδα!

Ποια μέτρα ισχύουν τώρα

Θυμίζουμε πως τα μέτρα που ισχύουν έως τις 16 Ιανουαρίου είναι:

Τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης θα λειτουργούν έως τις 12 τα μεσάνυχτα χωρίς μουσική, 6 άτομα ανά τραπέζι, όχι όρθιοι και μετρική απόσταση στα τραπεζοκαθίσματα.

Η χρήση μάσκας υψηλής προστασίας (FFP2/KN95) ή διπλής στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και όπου υπάρχει συνωστισμός, όπως και από τους εργαζόμενους στην εστίαση, είναι υποχρεωτική.

Εφαρμογή τηλεργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα έως 50% και κυλιόμενο ωράριο, ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε υπηρεσίας.

Επισκεπτήριο μόνο με PCR test 48 ωρών σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και νοσοκομεία, ενώ στα νοσηλευτικά ιδρύματα απαγορεύεται η είσοδος σε ιατρικούς επισκέπτες.

Στα γήπεδα η πληρότητα εμβολιασμένων θεατών θα είναι έως το 10% της χωρητικότητας τους, με πλαφόν θεατών τα 1.000 άτομα.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button