Τοπικά Σπορ

Karting: Αλέξανδρος Παπαευθυμίου / Πάμε ΜΑΖΊ!

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου, οδηγός-αθλητής στους αγώνες Karting.

Γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 2007 και σήμερα, είναι μαθητής της Γ! Γυμνασίου. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου, οδηγός-αθλητής στους αγώνες Karting. Ο νεαρός πιλότος εκπροσώπησε τη χώρά μας το 2021 στο διεθνή θεσμό FIA Karting Academy Trophy 2021, ως Πρωταθλητής Ελλάδας Karting 2020 στην κατηγορία Junior.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος που είναι αθλητής του Σωματείου Α.Λ.Α. Λαμίας ”συστήθηκε” στις διεθνείς πίστες σε αγώνες μεταξύ των κορυφαίων οδηγών του πλανήτη που έγιναν στην Ιταλία, Γερμανία και Φινλανδία. Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου έδωσε τα διαπιστευτήριά του απέναντι στον σπουδαιότερο Παγκόσμιο αγωνιστικό θεσμό που διεξάγεται ανά χρόνο, στην κατηγορία Junior και αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τους σπουδαίους αντιπάλους του! Η πρώτη διεθνή χρονιά έκλεισε αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Σήμερα με την ανατολή του 2022, και με δεδομένα τον εγκλιματισμό του και τα διαπιστευτήρια για την αγωνιστική κλάση του, ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, προετοιμάζεται για μία χρονιά που στόχο έχει την διάκριση στους διεθνείς θεσμούς που θα λάβει μέρος.

Η τεράστια τιμή για τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου ήταν η υποστήριξη των κρατικών φορέων καθώς και ιδιωτικών επιχειρήσεων που συνέβαλαν στο δύσκολο εγχείρημα του. Το 2022, ο πήχης ανεβαίνει και στην κυριολεξία ο 14χρονος οδηγός που ”ταξιδεύει” το μήνυμα ”Ελλάδα” στις πίστες της Ευρώπης ευελπιστεί πως θα είναι και πάλι δίπλά και μαζί του, όλοι οι υποστηρικτές συνέτειναν στην απιστευτη προσπάθεια!

Διαβάστε επίσης

Back to top button