Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ασταμάτητος ο Κεραυνός!

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Κεραυνός Βαθυκοίλου αγωνίστηκε ως γηπεδούχος στο γήπεδο της Ροδίτσας, κόντρα στον Ηρακλή.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Κεραυνός Βαθυκοίλου αγωνίστηκε ως γηπεδούχος στο γήπεδο της Ροδίτσας, κόντρα στον Ηρακλή.

Η ομάδα του Κεραυνού επικράτησε με 2-1 σκορ κόντρα στον Ηρακλή Ροδίτσας, ο οποίος αν και έπαιζε εντός έδρας, ήταν τυπικά φιλοξενούμενους.

Το ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο

Τρίτη σερί νίκη για τον Κεραυνό Βαθυκοίλου και άλλοι τρεις σημαντικοί πόντοι στην τσέπη της ομάδας του Δημήτρη Ζιώγα, με τις προσθήκες που έκανε ο νεαρός προπονητής να πιάνουν τόπο όπως φαίνεται.

Στα αγωνιστικά, πριν καλά καλά συμπληρώσουμε 1 λεπτό στο ματς, ο Κεραυνός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Ηρακλή με τον Σιμπέλι να σκοράρει για το 1-0.

Η ομάδα της Ροδίτσας αντέδρασε με το αρχηγό της Δ. Τσαντζαλή να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από τη δεξιά πλευρά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κεραυνού.

Η πίεση και των δύο ομάδων στις αντίπαλες άμυνες ήταν έντονη στο πρώτο 45λεπτο και λίγο πριν λήξη το πρώτο ημιχρόνου ο Κωστόπουλο με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από φάουλ του Γκίστη έκανε το 2-1!

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες έδωσαν αρκετές «μάχες» εντός αγωνιστικού χώρο παρόλο αυτά μόνο δύο αξιόλογες φάσεις είχαμε. Η πρώτη ήταν στο 82΄όταν ο Γκίστη εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή θέση, στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό γάμα του Τσεκούρα. Στο 90΄και μετά από έμμεσο που κέρδισε η ομάδα του Βαθύκοιλου, ο Γκίστη έκανε συνδυάστηκε με τον Κωστόπουλο αλλά το σουτ που επιχείρησε ο δεύτερος πέρασε άουτ.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κεραυνός Βαθυκοίλου (Δημήτρης Ζιώγας): Γεώργογλου, Μπάμπαλης, Σκούρας, Κωστόπουλος Ευ., Ζιώγας Ευστ., Κωστόπουλος Σ., Σιμπέλλι, Τζανετάκος, Γκίστης, Κουτσοκέρας, Μπακαλιάνος

Ηρακλής Ροδίτσας (Τάκης Παπαϊωάννου): Τσεκούρας, Ζιάκας Θ-Π., Τάμπου, Αντωνόπουλος Β., Παπαθανασίου, Σαμαράς, Hamati, Μποτζόλης, Τσεκούρας Ευ., Τσαντζαλής, Κατσιούλας

Διαβάστε επίσης

Back to top button