Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη της Θύελλας με πρωταγωνιστές Πρίφτι και Τασουλή!

Εντός έδρας νίκη για τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, η οποία έχοντας σε καλή ημέρα τους Άγγελο Πρίφτι και τον τερματοφύλακα Μάριο Τασούλη, επικράτησε με 4-2 σκορ επί του Μεξιατικού. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #Θύελλα_Μεγάλης_Βρύσης

Εντός έδρας νίκη για τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, η οποία έχοντας σε καλή ημέρα τους Άγγελο Πρίφτι και τον τερματοφύλακα Μάριο Τασούλη, επικράτησε με 4-2 σκορ επί του Μεξιατικού. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #Θύελλα_Μεγάλης_Βρύσης

Με τον Άγγελο Πρίφτη να σκοράρει τα 2 από τα 4 συνολικά γκολ της ομάδας του, η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης κέρδισε με 4-2 σκορ τον Μεξιατικό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας.

Το ματς:

Το παιχνίδι είχε αρκέτες φάσεις και για τις δύο ομάδες και θα μπορούσαμε να δούμε και περισσότερα από τα 6 συνολικά γκολ που είδαμε.

Στο 3΄ο Ριζάι προσπάθησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ τον Τασουλή, αλλά ο τερματοφύλακας της Θύελλας έπεσε εντυπωσιακά και έδιωξε τον κίνδυνο.

Στην ακριβώς επόμενη φάση, λάθος γύρισμα ποδοσφαιριστή του Μεξιατικού, ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν εκτός θέσης με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του για το 1-0 με αυτογκόλ.

Η απάντηση του Μεξιατικού δεν άργησε να έρθει και μάλιστα ήρθε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Ο Ηλιόπουλος, ανέλαβε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του λίγο κάτω από το κέντρο και στο μοναδικό λάθος του τερματοφύλακα της Θύελλας, ο ποδοσφαιριστής του Μεξιατικού πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ από αρκετά μέτρα απόσταση.

Στο 1-1 των Μεξιατών προσπάθησε να απαντήσει ο Στάμος, ο οποίος σούταρε στο 18΄όμως ο Περδικάκης έδιωξε με γροθιές.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Πρίφτι με δυνατό σουτ από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-1 δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 25΄ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας σκόραρε ξανά, όμως η φάση ακυρώθηκε καθώς καταλογίστηκε οφσάιντ.

Στο 29΄ο Επίσκοπος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Ασπιώτης βρέθηκε στο πίσω δοκάρι ολομόναχος αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Ο Μεξιατικός απείλησε, με τον Ηλιόπουλο να δοκιμάζει ξανά το πόδι του από μακρινή απόσταση με εκτέλεση φάουλ, όμως ο Τασουλής μπλόκαρε τη μπάλα.

Στη συνέχεια της φάσης, ο Αναστασίου έφυγε στην κόντρα, έβγαλε ωραία πάσα στον Κραβαρίτη και αυτός με πλασέ έκανε το 3-1 στο 32΄ της αναμέτρησης.

Λίγο πριν ο διαιτητής του αγώνα Αναγνώστου Κ. στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο, ο Μεξιατικός έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 3-2. Ο Πρωτόπαπας έφυγε στην κόντρα, βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Μεγάλης Βρύσης, όμως άργησε με αποτέλεσμα ο Πρίφτι που τον ακολούθησε να πέσει με αυτοθυσία και να τον ανακόψει με ωραίο τάκλιν πριν προλάβει να σκοράρει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τετ α τετ για τους φιλοξενούμενους. Ο Χειρόπουλος, πάτησε περιοχή, βρέθηκε απέναντι στον Τασουλή αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν και πάλι στη σωστή θέση διώχνοντας τη μπάλα εντυπωσιακά κρατώντας το 3-1. Ένα ακόμη σουτ λίγο αργότερα από τον Αλεξίου Κ. ο Τασουλής και πάλι μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Ωραία ομαδική ενέργεια στο 62΄από τη Θύελλα, οι παίκτες του Νίκου Τσίγκα άλλαξαν αρκετές πάσες πριν η μπάλα φτάσει από τα πόδια του Βασιλάρη στον Μπέλλη με ωραία πάσα. Ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας προχώρησε, έκανε το σουτ αλλά το δοκάρι σταμάτησε την πορεία της μπάλας.

Στο 68΄η Θύελλα σκοράρει ξανά με τον Πρίφτι να δοκιμάζει το πόδι του αμαρκάριστος έξω από την περιοχή, κερδίζοντας τον Περδικάρη για το 4-1 των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Χειρόπουλος ανατρέπεται εντός της περιοχής της Θύελλας, ο Αναγνώστου σφυρίζει πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ζαγγανάς για το 4-2 του Μεξιατικού. Ο Τασουλής, λίγο έλειψε να βγάλει το πέναλτι καθώς και σωστά μάντεψε αλλά και βρήκε τη μπάλα, όμως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων έβαλε αρκετή δύναμη μην αφήνοντας άλλα περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 81΄ο Αναστασίου εκτέλεσε ένα πλάγιο άουτ «πιάνοντας στον ύπνο» την άμυνα του Μεξιατικού, η μπάλα έφτασε στον Παπαθανάση ο οποίος μέσα από τη μεγάλη περιοχή σούταρε ψηλά άουτ!

Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στη Θύελλα, με τον Βασιλάρη να βγάζει ωραία πάσα στον Ραχούτη, αυτός σούταρε δυνατά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Περδικάρη.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Θύελλα Μεγ. Βρύσης (Ν. Τσίγκας): Τασουλής, Ντάλιος, Στάμος, Καραβάς, Χάνι, Βασιλάρης, Επίσκοπος, Κραββαρίτης, Αναστασίου, Πρίφτι, Ασπιώτης

Μεξιατικός (-): Περδικάρης, Τρούμπουλος, Γραμματίκας, Ρήγας, Ηλιόπουλος, Καλτσάς, Πρωτόπαπας, Γκιόνι, Αλεξίου Κ, Ριζάι, Χειρόπουλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button